Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Bob_J  
#1 Posted : Thursday, March 30, 2006 3:03:09 AM(UTC)
Bob_J

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 3/20/2006(UTC)
Posts: 30

When using the java applet on a Mac (in either Firefox or Safari), when ever you scroll the page, the applet flickers (or disappears completely). Is there a way to prevent this from happening?
Alex Makhov  
#2 Posted : Thursday, March 30, 2006 4:16:22 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

While testing on Mac Os X I did not see such behavior. Try to set the last updates to your system, including JRE.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Bob_J  
#3 Posted : Friday, March 31, 2006 4:00:39 AM(UTC)
Bob_J

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 3/20/2006(UTC)
Posts: 30

Everything is updated on our system -- we're seeing it on multiple machines.

Are you scrolling the actual page or scrolling the contents of the applet? The problem is occurring when the applet is on a long page, and you scroll the page itself.
Alex Makhov  
#4 Posted : Friday, March 31, 2006 6:24:56 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

I think it is a common behavior for all Java applets. Try to test this behavior with some another applet. Or may be it’s because of the browser.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Bob_J  
#5 Posted : Monday, April 3, 2006 8:40:14 AM(UTC)
Bob_J

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 3/20/2006(UTC)
Posts: 30

We did some testing with other applets -- they always flicker in Firefox, but only yours flickered in Safari. Frustrating! But I guess we can live with it.

We have one other small issue -- on the Mac, when you have the applet in 3-pane mode, there are issues using the up/down scroll arrows in the right hand panes. Grabbing the scroll bar and moving it around is fine, but once you have done that, if you try to use the arrows to move the scroll bar up or down, they don't appear to work (or will only move a tiny bit, once). We've duplicated this on several machines. Can you test and confirm?
Alex Makhov  
#6 Posted : Wednesday, April 5, 2006 12:47:45 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

We have added this issue to our bug tracking system and it will be fixed in the future releases. Thank you for the report.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.