Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
KimJongHyouk  
#1 Posted : Monday, June 1, 2020 2:37:54 AM(UTC)
KimJongHyouk

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 3/16/2020(UTC)
Posts: 5

Thanks: 3 times
As shown below I tried to get a Graphics object from a Bitmap object to draw on my Bitmap with methods such as FillRectangle.

Code:

GAurigma.Bitmap bitmap = new GAurigma.Bitmap(
    nWidth,
    nHeight,
    GAurigma.PixelFormat.Format24bppRgb);

GAurigma.AdvancedDrawing.Graphics graphics = bitmap.GetAdvancedGraphics();


However, on some PCs, a delay of about 1 minute occurred at the code point below, and the problem disappeared after a delay. (I think it's because of the caching mechanism.)

Code:

GAurigma.AdvancedDrawing.Graphics graphics = bitmap.GetAdvancedGraphics();


However, when my customer exits the application and runs it again, this problem occurs again.

Two of the six PCs have this problem. The specifications of all PCs are as good as CPU I5-4590, 8GB or more of memory, and Windows 10 is used.

Can the 'GetAdvancedGraphics ()' method cause delays depending on the PC environment? If so, what is the solution?

Thanks for your help.

Edited by user Monday, June 1, 2020 3:51:01 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Eugene Kosmin  
#2 Posted : Monday, June 1, 2020 4:21:39 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 474

Was thanked: 30 time(s) in 30 post(s)
Hi,

We haven't seen such delays before. A possible reason is getting a font list for the static 'installed' font registry. Please check how they differ. Is it possible to share the content of the windows/fonts directory?
Best regards,
Eugene Kosmin
The Aurigma Development Team
thanks 1 user thanked Eugene Kosmin for this useful post.
KimJongHyouk on 6/4/2020(UTC)
KimJongHyouk  
#3 Posted : Friday, June 12, 2020 5:22:53 AM(UTC)
KimJongHyouk

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 3/16/2020(UTC)
Posts: 5

Thanks: 3 times
As you mentioned, there were many fonts larger than 1GB installed in the Font directory of some PCs.
First, I solved it by asking my customers to install only the fonts they needed.

However, as you know, this is only a temporary solution and not a good solution to the cause.

Is this a problem with many fonts? Or are some fonts causing problems?

Thanks always for help.
Eugene Kosmin  
#4 Posted : Wednesday, June 24, 2020 7:05:51 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 474

Was thanked: 30 time(s) in 30 post(s)
Hi,

I'm very sorry for the long delay.

Usually, many fonts are not a problem. I guess there are some specific or buggy fonts that cause the delay. I can investigate it only if you send me the content of the font directory from one of the problem machines.
Best regards,
Eugene Kosmin
The Aurigma Development Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.