Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
gchq  
#1 Posted : Friday, October 10, 2014 6:21:47 AM(UTC)
gchq

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/16/2012(UTC)
Posts: 18

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
For some reason iOS8 users are having problems. They are able to click on the upload link - it shows uploading to 100% and then returns to the correct page for the uploadurl parameter - then blows out at PackageFileCount.

I ran a quick test to see what was coming back in the Request.Form collection, and it's empty.

Any ideas?

Thanks
Qui me amat, amet et canem meum
Andrew  
#2 Posted : Monday, October 13, 2014 6:29:03 PM(UTC)
Andrew

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration
Joined: 8/2/2003(UTC)
Posts: 870

Thanks: 2 times
Was thanked: 26 time(s) in 26 post(s)
We had a lot of tests on iOS8 last days (BTW we are preparing a major update of Aurigma Up), but we've never been able to reproduce any similar problems there. So it looks like it has something to do with some particular parameters.

Could you please send a link to your site and some instructions how to login so that we could reproduce a problem? If it is not possible, at least please send the param string (or preferable a test project).

If you don't like to post a link to your site here, please create a support ticket:

http://www.aurigma.com/account/cases/add
gchq  
#3 Posted : Tuesday, October 14, 2014 6:29:13 AM(UTC)
gchq

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/16/2012(UTC)
Posts: 18

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hey Andrew

I have added the support case CAS-39326

Thanks

Dave
Qui me amat, amet et canem meum
Andrew  
#4 Posted : Wednesday, October 15, 2014 1:34:55 AM(UTC)
Andrew

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration
Joined: 8/2/2003(UTC)
Posts: 870

Thanks: 2 times
Was thanked: 26 time(s) in 26 post(s)
Looks like this is a kind of a server-side issue. If there will be a solution relevant to Aurigma Up, I would appreciate if you post it here.
hbahrami  
#5 Posted : Thursday, October 23, 2014 5:16:41 AM(UTC)
hbahrami

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 10/23/2014(UTC)
Posts: 1

Help...Aurigma Up will not upload my photos. What am I doing wrong? I can bring the photos in, but the start upload is not enabled at the bottom.

Edited by user Thursday, October 23, 2014 5:17:23 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Andrew  
#6 Posted : Thursday, October 23, 2014 10:39:51 PM(UTC)
Andrew

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration
Joined: 8/2/2003(UTC)
Posts: 870

Thanks: 2 times
Was thanked: 26 time(s) in 26 post(s)
Do you mean that you can launch the app, but after you have added some photos to the upload list, the Upload button is still disabled?

It may mean that you have a minImageCount param (i.e. limitation for minimum amount of photos allowed for upload). Could you please post here your param string?
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.