Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
codesmith  
#1 Posted : Wednesday, June 21, 2006 8:40:13 AM(UTC)
codesmith

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 7/8/2005(UTC)
Posts: 40

Hello,

We're using Image Uploader -- activex 3.5 and java 1.1 versions -- on a PHP 4.3 LAMP box. It's been working well for almost a year but starting to get some reported problems such as:

1) Some files not being uploaded for larger counts (greater than 50 files). FILECOUNT is correct but files are missing.
2) The page after uploading shows up but the upload dialog box doesn't indicate that it's completed.

I checked and the max file upload size for the server is 10MB. Does the uploader send the files one by one so as long as each file is under 10MB it should be ok? And (theoretically) no max number of files or total order? I realized I hadn't been setting the maxfilesize so wondering if that's contributing tot he problem. Right now I have maxfiles set to 100 and maxtotalfilesize set to 100MB.

Any other troubleshooting tips would be welcome.

Thanks.
Alex Makhov  
#2 Posted : Wednesday, June 21, 2006 1:53:29 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

Could you send the direct link to your site for us to test Image Uploader. Also I need additional information about the issue such as type of Image Uploader (Java/ActiveX/Both), type of operating system and so on. You can send it to me as a private message.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
codesmith  
#3 Posted : Tuesday, June 27, 2006 6:06:02 AM(UTC)
codesmith

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 7/8/2005(UTC)
Posts: 40

Hi Alex,

I sent you a PM awhile back but never heard anything. We are using Both the activex/java uploaders. It's on a LAMP box (apache server, linux, mysql, php).

thanks.
Alex Makhov  
#4 Posted : Tuesday, June 27, 2006 6:32:40 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

Sorry, we will check it as soon as possible.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Alex Makhov  
#5 Posted : Friday, June 30, 2006 6:44:56 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello Justin,

Sorry for the long delay.

I have just successfully uploaded about 20 megabytes of data to your site, so have you fixed the problem yourself?
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
codesmith  
#6 Posted : Sunday, July 09, 2006 12:58:05 PM(UTC)
codesmith

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 7/8/2005(UTC)
Posts: 40

Ok 20MB. One file? Many files and if so how many? Could you answer the questions in my original post up top? Thanks!
Alex Makhov  
#7 Posted : Monday, July 10, 2006 9:11:34 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

There were about 15 files, 20 megabytes total.
How much files do I have to upload to cause the problem?
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.