Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Bomelin  
#1 Posted : Sunday, October 16, 2005 9:41:24 PM(UTC)
Bomelin

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 8/31/2004(UTC)
Posts: 3

Hi. We have a problem with the image uploader. We are trying to use the exact same code as on another server, where it works fine. However, on the new server we only get a message saying "Image Uploader encountered some problem. If you see this message, contact web master." directly after the "This is a trial version..." prompt. The servers have the same versions of apache and php, and have the same config files. The only difference is the ip address, and that we have a license for the server where it works on. My error log don't say a thing and the ImageUploader object is not outputting anything even in debug mode. Any suggestions?
Alex Makhov  
#2 Posted : Monday, October 17, 2005 1:25:25 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello, What Image Uploader (Java or ActiveX) do you use? Does the problem appear with both Image Uploaders?
Sincerely yours, Alex Makhov UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.