Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
BenSeb  
#1 Posted : Tuesday, May 03, 2005 5:00:00 AM(UTC)
BenSeb

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 2/10/2005(UTC)
Posts: 8

I am suddenly experiencing the following error:

"Image uploader encountered some problem"

using v3.5 (also on v3.0)

What can I do to debug this and work out the problem. I have tried uploading a small (1kb) file but still the same error.

http://www.skiddle.com/g...ry/addphotos.php?aid=181
BenSeb  
#2 Posted : Tuesday, May 03, 2005 9:58:00 PM(UTC)
BenSeb

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 2/10/2005(UTC)
Posts: 8

Hi guys

Any idea what is causing this? Ive been holding off paying the rest of our license fee as if we cant sort this out i dont really want to shell out for something that is causing an error?
Fedor  
#3 Posted : Wednesday, May 04, 2005 1:55:00 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,530

Thanks: 4 times
Was thanked: 53 time(s) in 52 post(s)
Hello,

I am sorry for delay. This problem has place as Image Uploader starting from version 3.5 has about 2 months trial period limitation. In fact the error "Image uploader encountered some problem" is a bit confusing and say nothing about it. We are working over it.

There are following solutions:

1. Wait a few days for release which will fix this problem.
2. Submit case for obtaining special evaluation key for www.skidle.com.
3.Remove from Windows registry HKEY_CURRENT_USER\Software\Aurigma\ImageUploader3 key.

And sure if you will purchase license, the problem will be solved automatically.

Edited by user Friday, May 23, 2008 2:48:08 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Fedor Skvortsov
Fedor  
#4 Posted : Wednesday, May 04, 2005 1:57:00 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,530

Thanks: 4 times
Was thanked: 53 time(s) in 52 post(s)
I just want to add, that when I tested your page from my laptop, the upload worked perfectly. You can check my photos in the bottom of page. :)
Best regards,
Fedor Skvortsov
BenSeb  
#5 Posted : Wednesday, May 04, 2005 2:07:00 AM(UTC)
BenSeb

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 2/10/2005(UTC)
Posts: 8

Thanks

Glad to know it works for some! We've been testing it over the last week or so, but found approximately 80% of people are getting to the image uploader page and then abandoning it. After some questions, we found lots of people thought it was broken because it takes so long to appear the first time (before the page even loads). Is there anyway we could make this faster?

On broadband the page takes about 10-20 seconds to appear.
Fedor  
#6 Posted : Wednesday, May 04, 2005 2:23:00 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,530

Thanks: 4 times
Was thanked: 53 time(s) in 52 post(s)
After some questions, we found lots of people thought it was broken because it takes so long to appear the first time (before the page even loads).

This problem was already discussed that initial Image Uploader downloading + installation can take up to 2 minutes. I think the best solution here is just warn use about possible delay.
Best regards,
Fedor Skvortsov
Fedor  
#7 Posted : Wednesday, May 04, 2005 2:25:00 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,530

Thanks: 4 times
Was thanked: 53 time(s) in 52 post(s)
And also, you should warn users about ActiveX control on page, in order they trust it during installation security dialog.
Best regards,
Fedor Skvortsov
BenSeb  
#8 Posted : Wednesday, May 04, 2005 3:07:00 AM(UTC)
BenSeb

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 2/10/2005(UTC)
Posts: 8

Have a look at http://www.skiddle.com/gallery/addalbum.php (put anything in)

what do you think of the instructions? Hopefully they will make it a bit clearer?
Fedor  
#9 Posted : Wednesday, May 04, 2005 11:39:00 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,530

Thanks: 4 times
Was thanked: 53 time(s) in 52 post(s)
Please read Compatibility Recommendations for Windows XP Service Pack 2 topic. I think it is what you need.
Best regards,
Fedor Skvortsov
Andrew  
#10 Posted : Wednesday, May 04, 2005 11:54:00 PM(UTC)
Andrew

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration
Joined: 8/2/2003(UTC)
Posts: 866

Thanks: 2 times
Was thanked: 26 time(s) in 26 post(s)
To prolong the evaluation period, please follow the instructions described in the KB article:

HOWTO: Prolong Image Uploader evaluation period
Walter Gandra  
#11 Posted : Friday, August 12, 2005 3:47:21 AM(UTC)
Walter Gandra

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 8/12/2005(UTC)
Posts: 2

Hi,

My name is Walter and I'm having the same problem. I've already installed the file that you comment above. I have bought your component some month's ago. I'm mooving my Web Site to another server, and the domain is not the same (will be when whe finish some tests). Could you please help me...?

Thanks

Software Developer

(11) 5505-0566

www.eF5.com.br

wpaula @eF5.com.br
Fedor  
#12 Posted : Friday, August 12, 2005 9:02:01 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,530

Thanks: 4 times
Was thanked: 53 time(s) in 52 post(s)
Quote:
Walter Gandra (8/12/2005)
Hi,

My name is Walter and I'm having the same problem. I've already installed the file that you comment above. I have bought your component some month's ago. I'm mooving my Web Site to another server, and the domain is not the same (will be when whe finish some tests). Could you please help me...?

Thanks


Water, please submit case with your new domain name for obtainng development license key.

Edited by user Friday, May 23, 2008 2:56:28 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Fedor Skvortsov
Walter Gandra  
#13 Posted : Tuesday, August 16, 2005 3:41:27 AM(UTC)
Walter Gandra

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 8/12/2005(UTC)
Posts: 2

Hi,

I've tried to send the e-mail below yesterday, but I've not received any repply. Could you please send for me quickly? My job is stoped because this key.

Thanks

"Hi Fedor Skvortsov,

Following below the new domain’s name to you suplly the a new development license key.

netengines-teste.locaweb.com.br"

Best regards,

Walter Gandra

Software Developer

(11) 5505-0566

www.eF5.com.br

wpaula @eF5.com.br
Andrew  
#14 Posted : Wednesday, August 17, 2005 11:17:48 PM(UTC)
Andrew

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration
Joined: 8/2/2003(UTC)
Posts: 866

Thanks: 2 times
Was thanked: 26 time(s) in 26 post(s)
Walter,

I have just emailed you.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.