Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
canberkol  
#1 Posted : Thursday, May 13, 2010 4:21:03 AM(UTC)
canberkol

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 5/12/2010(UTC)
Posts: 2

Hey guys,

I'm evaluating the Image Uploader for a client of mine. It's working fine except one thing.

When I test the software on Safari 4 (both on Mac and Windows) it uploads photos in wrong size.

I have below setup and I'm trying to upload resized thumbnails (to 880 pixels).

In all the other browsers it's working fine but in Safari the uploaded thumbnai dimensions are 96x72 pixels. I think it's some hard coded default value. I couldn't figure out what's going on, any help is appreciated.

Thanks,
Can Berkol

iu.addParam("FolderPaneAllowRotate", "true");
iu.addParam("FileMask", "*.jpg;*.jpeg;*.gif;*.png");
iu.addParam("MaxFileCount", "25");
iu.addParam("MessageMaxFileCountExceededText", "You can select no more than 25 files.");
iu.addParam("Action", "profiles/process_upload_bulk/");
iu.addParam("UploadThumbnail1FitMode", "Width");
iu.addParam("UploadThumbnail1Width ", "880");
iu.addParam("UploadSourceFile", "false");
iu.addParam("UploadThumbnail1CompressOversizedOnly", "true");


php print of POST
Array
(
[member_id] => 1
[PackageIndex] => 0
[PackageCount] => -1
[PackageGuid] => {24341E55-7947-2D9B-1DB2-E10537B482CD}
[Description_1] =>
[Width_1] => 2304
[Height_1] => 1728
[Angle_1] => 0
[HorizontalResolution_1] => 72
[VerticalResolution_1] => 72
[SourceFileSize_1] => 756150
[SourceFileCreatedDateTime_1] => 2010:04:25 12:04:08
[SourceFileLastModifiedDateTime_1] => 2010:04:25 12:04:08
[SourceFileCreatedDateTimeLocal_1] => 2010:04:25 15:04:08
[SourceFileLastModifiedDateTimeLocal_1] => 2010:04:25 15:04:08
[FileName_1] => test.jpg
[Thumbnail1FileSize_1] => 10136
[Thumbnail1Width_1] => 96
[Thumbnail1Height_1] => 72
[Thumbnail1Succeeded_1] => true
[UploadFile1CompressionMode_1] => Jpeg
[FileCount] => 1
)
canberkol  
#2 Posted : Thursday, May 13, 2010 4:43:17 AM(UTC)
canberkol

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 5/12/2010(UTC)
Posts: 2

nevermind. it's solved.

actually safari was doing it right whereas the rest was doing it wrong...

if you look closely there is an extra space before the closing quote....

iu.addParam("UploadThumbnail1Width ", "880");

so this fixed the problem...

iu.addParam("UploadThumbnail1Width", "880");
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.