Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
iainm  
#1 Posted : Thursday, January 13, 2005 9:51:00 PM(UTC)
iainm

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 1/13/2005(UTC)
Posts: 3

We're trying to create thumbnails from .wmv windows media files using mediaprocessor but we're finding that it is only working with the .wmv's that have been encoded with the more recent versions of the codec ie. WM9 and WM10. We have tried installing the windows media 8 codec but mediaprocessor still can't create a thumbnail of files created with that codec.. Anyone any ideas? TVMIA Iain...
Andrew  
#2 Posted : Sunday, January 16, 2005 5:05:00 PM(UTC)
Andrew

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration
Joined: 8/2/2003(UTC)
Posts: 866

Thanks: 2 times
Was thanked: 26 time(s) in 26 post(s)
Could you submit case with an example of this file (or link to download it from if it is too large)?

Edited by user Friday, May 23, 2008 3:37:57 PM(UTC)  | Reason: Not specified

iainm  
#3 Posted : Sunday, January 23, 2005 12:20:00 AM(UTC)
iainm

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 1/13/2005(UTC)
Posts: 3

Andrew, Many thanks, I have sent it through. I have since found that it is inconsistent regarding these files but that it is still providing no real information as to why if fails on some occasions. Thanks again.. Iain...
iainm  
#4 Posted : Tuesday, March 08, 2005 2:58:00 AM(UTC)
iainm

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 1/13/2005(UTC)
Posts: 3

Still waiting for a response on this. Can you update me ASAP please... Many thanks Iain...
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.