Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
ROBM  
#1 Posted : Tuesday, January 26, 2010 7:36:06 AM(UTC)
ROBM

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 1/19/2010(UTC)
Posts: 5

Safari is crashing when I click in the close hyperlink. It doesn't do this in FF or IE, only safari.
Here's my code:
if I leave the imageuploader1 control out, it's okay, the window closes

Code:
<%@ Page Language="VB" AutoEventWireup="false" CodeFile="FileUpload_Popup.aspx.vb" Inherits="Default2" %>
<%@ Register assembly="Aurigma.ImageUploader" namespace="Aurigma.ImageUploader" tagprefix="cc1" %>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head id="Head1" runat="server">
    <title></title>

</head>
<body>
 <form id="form1" runat="server">
 <div> 
 <a href="javascript:window.close();">Close Window</a>
 <br />
</div>
</form>
     
</body>
</html>


However, if I place the imageloader control is inside the form, run and click close, Safari crashes


Code:
<%@ Page Language="VB" AutoEventWireup="false" CodeFile="FileUpload_Popup.aspx.vb" Inherits="Default2" %>
<%@ Register assembly="Aurigma.ImageUploader" namespace="Aurigma.ImageUploader" tagprefix="cc1" %>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head id="Head1" runat="server">
    <title></title>

</head>
<body>
 <form id="form1" runat="server">
 <div> 
 <a href="javascript:window.close();">Close Window</a>
 <br />
 <cc1:ImageUploader ID="ImageUploader1" runat="server" Height="400" Width="600">  </cc1:ImageUploader>
</div>
</form>
    
</body>
</html>


Any ideas?

Edited by user Tuesday, January 26, 2010 10:12:41 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Tamila  
#2 Posted : Wednesday, January 27, 2010 3:01:44 AM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hello Rob,

I just tried to reproduce your problem with Safari, but everything worked well. What version of MacOS X and Safari do you use?
Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
ROBM  
#3 Posted : Wednesday, January 27, 2010 6:35:20 AM(UTC)
ROBM

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 1/19/2010(UTC)
Posts: 5

I am sorry Tamila,

The Safari for MAC works, but the Safari for Windows does not. The version I am using is 4.0.4
Tamila  
#4 Posted : Wednesday, January 27, 2010 9:06:40 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hi Rob,

Unfortunately, Safari for Windows is not supported. Please see the System Requirements.
Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.