Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
orioles12  
#1 Posted : Wednesday, January 13, 2010 1:02:59 AM(UTC)
orioles12

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 3

hi there,

we're using 6.1.4.0. everything works fine on safari, firefox, and chrome. however, IE can't upload correctly. after tracing the values in debugger, we found there's totally no Thumbnail related element in $_POST array posted from IE.

Code:
//Configure thumbnail settings.
iu.addParam("UploadThumbnail1FitMode", "Fit");
iu.addParam("UploadThumbnail1Width", "460");
iu.addParam("UploadThumbnail1Height", "460");
iu.addParam("UploadThumbnail2FitMode", "Fit");
iu.addParam("UploadThumbnail2Width", "200");
iu.addParam("UploadThumbnail2Height", "200");
iu.addParam("UploadThumbnail3FitMode", "Fit");
iu.addParam("UploadThumbnail3Width", "50");
iu.addParam("UploadThumbnail3Height", "50");

iu.addParam("UploadSourceFile", "false");

here're the configurations related to Thumbnail. is there anything we missed? Thanks so much for your support.

Edited by user Wednesday, January 13, 2010 2:04:39 AM(UTC)  | Reason: Not specified

orioles12  
#2 Posted : Wednesday, January 13, 2010 1:58:58 AM(UTC)
orioles12

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 3

just using IT developer tool to check, even I set the UploadThumbnail as above, the values are still reset to default.

Code:
<param name="UploadThumbnail1FitMode" value="0"/>
<param name="UploadThumbnail1Width" value="96"/>
<param name="UploadThumbnail1Height" value="96"/>

very strange...

Edited by user Wednesday, January 13, 2010 2:05:04 AM(UTC)  | Reason: Not specified

orioles12  
#3 Posted : Wednesday, January 13, 2010 6:25:46 PM(UTC)
orioles12

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 1/13/2010(UTC)
Posts: 3

we had a work around. here're the codes in case some people got similar problem:

Code:
function ImageUploader1_BeforeUpload() {
    //force override values 
	getImageUploader("ImageUploader1").setUploadThumbnail1FitMode("Fit");
	getImageUploader("ImageUploader1").setUploadThumbnail1Width("460");
	getImageUploader("ImageUploader1").setUploadThumbnail1Height("460");
}

Edited by user Wednesday, January 13, 2010 9:13:02 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Tamila  
#4 Posted : Thursday, January 14, 2010 1:11:27 AM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hi,

The behavior you described is very strange. Could you please post your full code of the page with Image Uploader here.

Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.