Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
vkuiper  
#1 Posted : Tuesday, December 14, 2004 6:30:00 AM(UTC)
vkuiper

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 12/14/2004(UTC)
Posts: 2

I'm currently using the demo version of Image Uploader 3.0 (version=3,0,825,0). I'm building an Intranet and use the following software and tools: XP Professional SP2, .NET framework 1.1, VB.NET, ASP.NET, Visual Studio 2003, SQL Server 2000, ZoneAlarm turned off. Image Uploader 3.0 works fine!! But I have one serious problem. Each time I edit code, (re)build the solution in Visual Studio and view the results in Internet Explorer, my whole system freezes. The only thing I can do is to restart my pc. Any idea how to solve this?? Thx in advance! Vincent
vkuiper  
#2 Posted : Wednesday, December 15, 2004 2:53:00 AM(UTC)
vkuiper

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 12/14/2004(UTC)
Posts: 2

Problem solved!! ZoneAlarm caused this strange error. When I startup my computer and open my ASP.NET application it all works fine, including Image Uploader. But after rebuilding the solution in Visual Studio 2003 the application won't work again in Explorer. Only after restarting my computer the application runs normally. Turning off ZoneAlarm solved this problem. Weird isn't it?? Vincent
Fedor  
#3 Posted : Wednesday, December 15, 2004 4:48:00 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,545

Thanks: 5 times
Was thanked: 58 time(s) in 57 post(s)
Yes, it is a strange, as we used ZoneAlarm before and never had such problems
Best regards, Fedor Skvortsov
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.