Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
deszczowcy  
#1 Posted : Tuesday, October 6, 2009 6:49:28 PM(UTC)
deszczowcy

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 10/6/2009(UTC)
Posts: 2

Hi,

I'm interested to implement this functionality on my page:

http://demo.aurigma.com/...escriptions/default.aspx

But thumbnails in added images list are blank, the same on my computer.

I read a bit that function getUploadFileName doesn't return path to folder where is image, and I guess that this is a reason why this won't work.

Does it mean that I'm unable to add thumbnails view when I want add multiple descriptions?

Or maybe another solution, can I add somehow possibility of adding title in image uploader panel like I can do it with description?

Cheers

Tamila  
#2 Posted : Wednesday, October 7, 2009 6:38:04 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hello,

Could you please clarify what version of Image Uploader (ActiveX or Java) do you use when the problem appears? Any other information such as OS version, browser version, Java console etc.

Quote:
Or maybe another solution, can I add somehow possibility of adding title in image uploader panel like I can do it with description?

If you want to send only one field with Title, you can use standard Description, just rename it as follows:

Code:
iu.addParam("ShowDescriptions", "true");
iu.addParam("EditDescriptionText", "Edit title...");

Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!

deszczowcy  
#3 Posted : Wednesday, October 7, 2009 9:55:51 PM(UTC)
deszczowcy

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 10/6/2009(UTC)
Posts: 2

Tamila wrote:

Could you please clarify what version of Image Uploader (ActiveX or Java) do you use when the problem appears? Any other information such as OS version, browser version, Java console etc.

Image Uploader ver 6.1.04

OS Ubuntu 9.04

browser Firefox 3.0.14 (Mozilla Firefox for Ubuntu)

From console I got message

Quote:

Thumbnail version: 6.1.4.0

Thumbnail control: cannot find parent control "imageUploader1"

I checked on opera 10.00 (I forgot to do it yesterday) and its working (but slowly)!

One more test on page:

http://demo.aurigma.com/...escriptions/default.aspx

From Firefox console:

Quote:

Aurigma ImageUploader version: 6.1.4.0

Current document URL: http://demo.aurigma.com/...escriptions/default.aspx

Reading cookies

Cookies: __utma=24706730.434353961.1253533254.1254906068.1255003109.16; __utmz=24706730.1255003109.16.5.utmcsr=forums.aurigma.com|utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/yaf_postmessage.aspx; __utmc=24706730; __utmb=24706730.4.10.1255003109

Reading referer

Referer: http://demo.aurigma.com/...escriptions/default.aspx

Thumbnail version: 6.1.4.0

Thumbnail control: cannot find parent control "ImageUploader1"

On Opera it's works fine (but really slow)

Tamila  
#4 Posted : Thursday, October 8, 2009 6:05:30 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hello,

Thank you for information. Unfortunately we cannot reproduce your problem locally. I recommend you to update Firefox to 3.5 version and try to use the latest version of JRE (Java Runtime Environment). Some times ago we had problems with previous versions of Firefox and JRE.

So try to update your software.

Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.