Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Gareth  
#1 Posted : Tuesday, March 24, 2009 1:48:13 AM(UTC)
Gareth

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 12/30/2008(UTC)
Posts: 6

Hi,
From reading other forum posts, I understand that Image Uploader doesn't work using Firefox when the Uploader is within a protected folder. This is something to do with cookies!?!? I know little on the subject.

My folder has simply been protected using Directory Authentication within the host CPanel.

I'm assuming my index.php page and/or upload.php script needs altering to allow it to work.
Any suggestions? Please keep in mind I have very basic coding skills.
Thanks
Tamila  
#2 Posted : Wednesday, March 25, 2009 10:11:18 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hello,

The most likely that you use Basic authentification. If so, please read the following article:
HOWTO: Use authentification protocols with Image Uploader

Edited by user Wednesday, March 25, 2009 10:12:29 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.