Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
gursimran  
#1 Posted : Wednesday, December 3, 2008 4:46:28 PM(UTC)
gursimran

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 12/1/2008(UTC)
Posts: 4

hi,

i am getting this message on some of my clients using image uploader, on some system it is working properly but some clients getting following msg and nothing happens after that , that is no active x controls are installed on thier respective machines.

""Image Uploader ActiveX control is necessary to upload your files quickly and easily. You will be able to select multiple images in user-friendly interface instead of clumsy input fields with Browse button. Installation will take up to few minutes, please be patient. To install Image Uploader, please click on the Information Bar and select Install ActiveX Control from the dropdown menu. After page reload click Install when you see the control installation dialog.""


plz help
Thanks.
Tamila  
#2 Posted : Thursday, December 4, 2008 2:09:49 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hello,

I suppose that you use killbited version of Image Uploader. How to resolve this problem you can read in this article:
Installation problem with Image Uploader ActiveX
Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.