Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
gursimran  
#1 Posted : Monday, December 1, 2008 9:26:49 PM(UTC)
gursimran

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 12/1/2008(UTC)
Posts: 4

hi,

i have downloaded demo files of image uploader and using PHP as a server side language.

I am getting this problem in firefox "some server-side error occurred" but uploader is running fine in IE7. i have tried to solve the problem by reading the forums but was not successful. I have tried online demo also but i am facing same problem there also...

the problem i am getting is..

ERROR

Cache Access Denied

While trying to retrieve the URL: http://demo2.aurigma.com...5/BasicDemo/upload.aspx?

The following error was encountered:

* Cache Access Denied.

Sorry, you are not currently allowed to request:

http://demo2.aurigma.com...5/BasicDemo/upload.aspx?

from this cache until you have authenticated yourself.

You need to use Netscape version 2.0 or greater, or Microsoft Internet Explorer 3.0, or an HTTP/1.1 compliant browser for this to work. Please contact the cache administrator if you have difficulties authenticating yourself or change your default password.

plz review it and give your response..

Thanks.

Dmitry  
#2 Posted : Tuesday, December 2, 2008 2:46:18 PM(UTC)
Dmitry

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 1,070

Thanks: 1 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
Hello,

Sorry, I tried to open http://demo2.aurigma.com/ImageUploader5/BasicDemo/, it worked okay for me. I tried to search for this problem in Google, all I found was some server side problems and problems with proxies, e.g. wrong Squid configuration.

Edited by user Tuesday, December 2, 2008 2:56:35 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Sincerely yours,

Dmitry Sevostyanov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!

gursimran  
#3 Posted : Tuesday, December 2, 2008 3:22:11 PM(UTC)
gursimran

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 12/1/2008(UTC)
Posts: 4

Thanks,

problem was on my server, due to caching..

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.