Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
graphix  
#1 Posted : Tuesday, September 16, 2008 5:02:34 PM(UTC)
graphix

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/12/2007(UTC)
Posts: 11


Dear all,

we found new rows in error log (server Linux, Apache ) when we split upload on two servers.
First frontend server - is for uploader (4.7.16)
Second for processing script.

Upload is working ok, but in error log we have new rows something like

[Wed Sep 17 09:21:39 2008] [error] [client x.x.x.x] File does not exist: ...../web/uploaders/aurigma_4_7_16/sun/awt/image/ToolkitImage.class

folder
/uploaders/aurigma_4_7_16/ is storage folder for JAR and CAB files of uploader.

seems uploader is connecting remote server (and trying find sun/awt/image/ToolkitImage.class) and path is wrong?

Does anybody know how we can solve problem, at minimum dont have it in error log?

Thanks
Marcel
Dmitry  
#2 Posted : Wednesday, September 17, 2008 7:20:03 PM(UTC)
Dmitry

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 1,070

Thanks: 1 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
Hello Marcel,

This minor problem was fixed in Image Uploader 5.5.

It is not so serious issue and it does not break a functionality of the component. It just increases traffic a little on your server. Anyway you can download version 5.5 and try it out.
Sincerely yours,
Dmitry Sevostyanov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.