Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
atodesign  
#1 Posted : Thursday, July 01, 2004 8:25:00 PM(UTC)
atodesign

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/29/2004(UTC)
Posts: 5

Hi, i've tried image uploader 2.5 demo (http://www.aurigma.com/Products...nlineDemo.aspx#UserQuota) under Windows 98 using IE 5.5 and then IE 6.0 (SP1) but it didn't work. Despite I've pressed on "YES" button on the alert window, no files are copied in the "Downloaded Program Files" folder and consequently I couldn't see the panel for uploading my images. Could anyone explain this bug, please?

Edited by user Monday, February 25, 2008 4:46:49 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Fedor  
#2 Posted : Thursday, July 01, 2004 8:59:00 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,546

Thanks: 5 times
Was thanked: 58 time(s) in 57 post(s)
The problem has place on some rare windows 98 configuration. We plan to fix it upcoming version 3.0 which will be available on 10th July.
Best regards, Fedor Skvortsov
Users browsing this topic
Similar Topics
Upload problem with windows98 (Image Uploader)
by far41 12/11/2006 5:12:36 AM(UTC)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.