Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
jonmabe  
#1 Posted : Friday, May 04, 2007 1:21:20 AM(UTC)
jonmabe

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 5/4/2007(UTC)
Posts: 3

We have a Server License, which is stated to allow for 1 Server and 2 Developers. The issue is that on my computer, and any production code deployed from my computer graphics mill puts the "Eval Version" stamp on our pictures. If I have my coworker deploy the code, or copy the pertinent DLLs from his computer the stamp is removed. I've tried cleaning my system of anything Aurigma, reinstalling, and then following the 'remove evaluation' instructions on this site.

Additionally, in our control panel for our account we have ONLY the 4.0 binaries available, but our 3.x license doesn't work for it. If we could either get the 3.x binaries available for download, of a working 4.0 license that would be great. Right now we're installing from a 3.5 binary that I'm 99% sure was at least behind one hotfix build (3.5.391.0)

I also emailed the first half of this issue to support@ on Wednesday, but have received no response. And I tried calling the phone # on your contact page, and it seemed to be someone's cell phone.
Dmitry  
#2 Posted : Friday, May 04, 2007 4:23:00 PM(UTC)
Dmitry

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 1,070

Thanks: 1 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
Hello,

Could you explain how do you install license key? Have you unregistered license key in RegistrationUtility?

From which email address have you sent the email?
Sincerely yours,
Dmitry Sevostyanov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
jonmabe  
#3 Posted : Saturday, May 05, 2007 3:42:51 PM(UTC)
jonmabe

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 5/4/2007(UTC)
Posts: 3

I've tried both methods of registering the key

1. Using the Aurigma registration utility then including the licenses.licx
2. Using the .lic file in the /bin directory

Both methods work on coworker's computer, and the server, but not my computer.

The email was sent from jmabe@diversesolutions.com
Alex Kon  
#4 Posted : Sunday, May 06, 2007 12:40:47 PM(UTC)
Alex Kon

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 1/31/2005(UTC)
Posts: 458

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Hello,

Could you submit case with your license key which you tried to register?

Edited by user Thursday, May 22, 2008 6:59:29 PM(UTC)  | Reason: Not specified

jonmabe  
#5 Posted : Monday, May 07, 2007 1:20:40 AM(UTC)
jonmabe

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 5/4/2007(UTC)
Posts: 3

I've replied by email to: [email removed]

Edited by user Thursday, May 22, 2008 6:59:44 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.