Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
stark77  
#1 Posted : Monday, February 26, 2007 8:02:52 AM(UTC)
stark77

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 10/29/2006(UTC)
Posts: 21

Well, that's it really.... FF is repeatedly crashing as soon as I try to load the imageuploader applet... it doesn't really give a chance to get any sort of information back from it. I know that is a bit vague but I don't really have much to go on. I updated to the most recent version, and it works fine on FF/Opera under windows, but not on our test mac. Any thoughts as to what the problem might be, or any similar experiences?
Alex Makhov  
#2 Posted : Monday, February 26, 2007 12:06:11 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello, We are testing every released version of Image Uploader with Firefox on Mac too. Could you send your full page code?
Sincerely yours, Alex Makhov UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Shashi_pt  
#3 Posted : Wednesday, February 24, 2010 8:45:29 PM(UTC)
Shashi_pt

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 3/4/2009(UTC)
Posts: 1

Hi Alex, Even in my MAC too Firefox is crashing on MAC when loading java applet. Please find the code below. We have already purchased the upload tool and working fine on Windows.
Code:

<div style="padding-left: 7px">
                    <PhotoUploader:ImageUploader ID="ImageUploader1" runat="server" 
                        Width="580px" 
                        Height="430px"
                        PaneLayout="TwoPanes" 
                        ShowDebugWindow="true" 
                        AllowRotate="true" 
                        BackgroundColor="#F2F5F5"                
                        LicenseKey="71068-10000-D02FB-9B0A9-3A69E;72068-10000-F3935-3505C-DB13E" 
                        FileMask="*.jpg;*.jpeg;*.jpe;*.bmp;*.gif"
                        CacheGuiGraphics="true" 
                        MaxFileCount="200" 
                        MaxFileSize="8000000" 
                        ShowDescriptions="false"
                        
                        UploadThumbnail1FitMode="Fit" 
                        UploadThumbnail1Width="120" 
                        UploadThumbnail1Height="97"
                        UploadThumbnail1JpegQuality="100" 
                        UploadThumbnail1ResizeQuality="Medium" 
                        UploadThumbnail1CompressOversizedOnly="true"
                        
                        UploadThumbnail2FitMode="Fit" 
                        UploadThumbnail2Width="450" 
                        UploadThumbnail2Height="378"
                        UploadThumbnail2JpegQuality="60" 
                        UploadThumbnail2ResizeQuality="Medium" 
                        UploadThumbnail2CompressOversizedOnly="true"
                        UploadThumbnail3FitMode="Fit" 
                        UploadThumbnail3Width="55" 
                        UploadThumbnail3Height="44"
                        UploadThumbnail3JpegQuality="100" 
                        UploadThumbnail3ResizeQuality="Medium" 
                        UploadThumbnail3CompressOversizedOnly="true"
                        RedirectUrl="viewPhoto.aspx" 
                        Action="loadimageuploader.aspx" 
                        OnFileUploaded="ImageUploaderMemberPhoto_FileUploaded"
                        ThumbnailHorizontalSpacing="8" 
                        TreePaneWidth="200" ButtonSendText="Upload" 
                        ButtonUncheckAllText="Deselect All"
                        ButtonCheckAllText="Select All">
                        <InstallationProgress Visible="False" />
                    </PhotoUploader:ImageUploader>
                </div>
can you please help me out to resolve the issue. Our site url is: http://www.chattertree.com/staging/Login.aspx Thanks in Advance. Regards, Shashidhar
Tamila  
#4 Posted : Thursday, February 25, 2010 1:01:07 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hello Shashidhar, Please see my answer in support case.
Aurigma Support Team UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.