Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
jweber95  
#1 Posted : Tuesday, March 16, 2004 7:33:00 AM(UTC)
jweber95

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 3/16/2004(UTC)
Posts: 5

If the tree node has a comma in its name for instance - [+] 1, 2, 3 - and you attempt to expand the node the subtree will not load. The loading message will appear for some time and then you will be presented with a pop up explaining that the subtree could not be loaded. Is there a quick code change for this?
Fedor  
#2 Posted : Tuesday, March 16, 2004 2:56:00 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,509

Thanks: 3 times
Was thanked: 49 time(s) in 48 post(s)
I can't simulate the problem. Can you post url of sample or send it to fedor@aurigma.com?

Best regards,
Fedor Skvortsov
jweber95  
#3 Posted : Monday, March 22, 2004 12:01:00 AM(UTC)
jweber95

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 3/16/2004(UTC)
Posts: 5

Below is a url that will demonstrate what I think is a problem with having a comma or maybe multiple commas as part of a treenode's name.

http://www.mysolarc.com/...rameset/HelpFrameset.asp

To Recreate:

Expand the Trading Desktop node.
Expand the Logistics Deal Templates node.
Attempt to expand the Storage Deal, Terminal Deal, and 3rd Party Storage Deal node.

This will eventually cause the subtree loading routine to time out. The commas are the only difference I can think of between the nodes that work and the nodes that don't work.
Fedor  
#4 Posted : Tuesday, March 23, 2004 11:52:00 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,509

Thanks: 3 times
Was thanked: 49 time(s) in 48 post(s)
Hello,

The problem arrises because following url with subnodes data can't be loaded:

http://www.mysolarc.com/...rd+Party+Storage+Deal%2F

Do you use the same Files.asp file as in our sample?
Best regards,
Fedor Skvortsov
jweber95  
#5 Posted : Wednesday, March 24, 2004 5:51:00 AM(UTC)
jweber95

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 3/16/2004(UTC)
Posts: 5

I do use the files.asp as in the sample that you provided. I found a link of interest that may solve the problem. I was not sure how to implement it though.

http://www.aspfaq.com/show.asp?id=2302
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.