Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
chauhans  
#1 Posted : Friday, March 31, 2006 3:38:45 AM(UTC)
chauhans

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 3/22/2006(UTC)
Posts: 4

Hi, I get the message "Waiting for response from server..." after I upload the images. The popup window which shows the message dosent go off. But when I go to the server I see the images have been successfully uploaded. Can anybody please advice. Thanks
sk
chauhans  
#2 Posted : Friday, March 31, 2006 3:50:41 AM(UTC)
chauhans

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 3/22/2006(UTC)
Posts: 4

When I run the demo on my computer I get the message Upload Complete. Are there any settings I have to change. Thanks.
sk
chauhans  
#3 Posted : Monday, April 03, 2006 9:05:54 AM(UTC)
chauhans

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 3/22/2006(UTC)
Posts: 4

When the image uploader uploads the files to the server who sends a response to the image uploader that the files have been uploaded successfully. How does the image uploader know that all the files have been uploaded correctly. Can you kindly explain. Thanks sk.
sk
Alex Makhov  
#4 Posted : Monday, April 03, 2006 1:11:08 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello, Please see Writing Server-Side Upload Code. In short Image Uploader supposes that upload is successful when receives normal 200 response code.

Edited by user Monday, October 27, 2008 11:11:50 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Sincerely yours, Alex Makhov UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
chauhans  
#5 Posted : Monday, April 03, 2006 2:58:13 PM(UTC)
chauhans

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 3/22/2006(UTC)
Posts: 4

Hi, I finally figured out what happened. Actually the server would do a redirect automatically after performing the file upload. This would result in the Aurigma Image Upload activex component (at the client side) waiting for a server reply indefinitely. Removing the redirect code in the server software did the job. I have relocated the redirect code in the Aurigma Image Upload component. Image upload software is cool and rocks! Thumbs up!
sk
Alex Makhov  
#6 Posted : Wednesday, April 05, 2006 12:50:35 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,
Quote:
This would result in the Aurigma Image Upload activex component (at the client side) waiting for a server reply indefinitely.
Image Uploader does not support the server redirects.
Quote:
Image upload software is cool and rocks!
Thank you!
Sincerely yours, Alex Makhov UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
sani777  
#7 Posted : Wednesday, December 23, 2009 3:22:13 AM(UTC)
sani777

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 12/23/2009(UTC)
Posts: 1

Hi All - I keep getting the message "Waiting for response from server". I'm using the ASP.NET control and I have the latest version of the imageupload control. I only get this issue in the JAVA version. The ActiveX version works fine. Please adivse..
Tamila  
#8 Posted : Wednesday, December 23, 2009 2:08:21 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hi, Could you please describe your problem a bit detailed. Did you see any error messages?
Aurigma Support Team UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.