Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
BrokenSymmetry  
#1 Posted : Monday, March 06, 2006 11:07:48 PM(UTC)
BrokenSymmetry

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/26/2005(UTC)
Posts: 6

I'm using version 3.5.180.0 of the Image Uploader, and when I start the uploader not in thumbnail view (but in list, details, or icons mode), there are no checkboxes displayed next to the files for the users to select them. When the user manually changes the uploader view to Thumbnails and then back to another view, the checkboxes are displayed again. Is there any way to solve this? The following simple HTML page displays this behavior:
Code:
<html>
<body>

<object id="iu" classid="clsid:A18962F6-E6ED-40B1-97C9-1FB36F38BFA8" 
				width="100%" height="100%" codebase="ImageUploader3.cab#version=3,5,180,0" VIEWASTEXT>
	<param name="Layout" value="TwoPanes">
	<param name="FolderView" value="Details">
</object>

</body>
</html>
It can also be seen on this link: http://www.familyware.nl/docs/test.htm

Edited by user Thursday, December 20, 2007 5:02:37 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Alex Makhov  
#2 Posted : Thursday, March 09, 2006 7:43:41 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello, We have reproduced this issue and already fixed it. The new fixed version will be available soon.
Sincerely yours, Alex Makhov UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.