Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
taokr  
#1 Posted : Thursday, November 17, 2005 3:33:03 PM(UTC)
taokr

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 11/15/2005(UTC)
Posts: 6

Hello, I've encountered a problem with the ActiveX version of ImageUploader. When I view my page that contains the control on Windows XP SP2 w/ IE6 (default security settings), I get a security "bar" at the top of the browser window that says:
Quote:
To help protect your security, Internet Explorer stopped this site from installing an ActiveX control on your computer. Click here for options...
I click on the bar for options, and select "Install ActiveX control..." then I get a dialog that says:
Quote:
Windows has blocked this software because it can't verify the publisher. Name: ImageUploader3.cab Publisher: Unknown Publisher
But this is strange because isn't the ImageUploader control signed? Any idea why this is happening? Help would be much appreciated. Thanks, Kevin
taokr  
#2 Posted : Friday, November 18, 2005 5:24:37 AM(UTC)
taokr

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 11/15/2005(UTC)
Posts: 6

Another interesting thing is that the ActiveX demo from Aurigma's website works fine. I only get this problem trying to test our purchased version of ImageUploader that resides on our server.
Alex Makhov  
#3 Posted : Friday, November 18, 2005 11:36:24 AM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello, That’s very strange behavior. Try to set up our sample (which works from our demo site) to your server and check if the problem is still here.
Sincerely yours, Alex Makhov UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
mcamire  
#4 Posted : Thursday, June 19, 2008 5:32:54 AM(UTC)
mcamire

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 6/19/2008(UTC)
Posts: 1

I was getting that error because I had the wrong path in the config file for the .jar and .cab files. Also because when using Zend Framework it was redirecting the .jar and .cab files, once I added them to my ReWriteRule in my .htaccess file it worked great.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.