Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Dj NaSh  
#1 Posted : Friday, September 09, 2005 5:37:27 PM(UTC)
Dj NaSh

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 9/9/2005(UTC)
Posts: 15

Hello, I've installed the trial version of Image Uploader to test it, and I'm having difficulties with the "Connection was interrupted" error. When I try and upload very small files, everything goes well, but, when I try to upload a file that exceeds about 80Kb, I get an "upload failed (connection was interrupted)". I have read all the posts in the forum regarding this subject, and haven't found a solution to the problem. I have tried sending the same files via normal , using ASPSmartUpload, and not only have I succeeded uploading thoes files, I have even tried sending a 400Kb file, and it worked. Only when using the Image Uploader, I can't upload files that their total size sum is over 80Kb. BTW, after uploading small files via Image Uploader, using the samples provided with the trial version, I couldn't find those files anywhere, and they weren't added to the DB.mdb file. I hope you can solve my problem, I'm using IIS 5.0 on Win2000 server, and this is my test server, where I have full control over it. The production server isn't mine, and I don't have full control over it. If things aren't working right now, there's almost no chance at all they would work on the production server...
Dj NaSh  
#2 Posted : Friday, September 09, 2005 5:40:12 PM(UTC)
Dj NaSh

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 9/9/2005(UTC)
Posts: 15

Just wanted to subscribe myself to the Topic Notification... (can't edit post, so must add new one...) Waiting eagerly for an answer. :blink:
Fedor  
#3 Posted : Friday, September 09, 2005 6:47:54 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,530

Thanks: 4 times
Was thanked: 53 time(s) in 52 post(s)
Hello,
Quote:
Dj NaSh (9/10/2005) Hello, I hope you can solve my problem, I'm using IIS 5.0 on Win2000 server, and this is my test server, where I have full control over it. The production server isn't mine, and I don't have full control over it.
Could you post here or submit case with the URL of your page with Image Uploader?

Edited by user Friday, May 23, 2008 2:53:48 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards, Fedor Skvortsov
Dj NaSh  
#4 Posted : Saturday, September 10, 2005 1:57:57 AM(UTC)
Dj NaSh

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 9/9/2005(UTC)
Posts: 15

The test server is not on the web, but on a dedicated server on my LAN, outside the internet. I have no other server to try it on, since my Hosting server does not allow me to install components. Any ideas?..
Fedor  
#5 Posted : Monday, September 12, 2005 1:41:29 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,530

Thanks: 4 times
Was thanked: 53 time(s) in 52 post(s)
Hello, I am sorry for delay.
Quote:
Dj NaSh (9/10/2005) The test server is not on the web, but on a dedicated server on my LAN, outside the internet. I have no other server to try it on, since my Hosting server does not allow me to install components. Any ideas?..
Base on your previous report:
Quote:
BTW, after uploading small files via Image Uploader, using the samples provided with the trial version, I couldn't find those files anywhere, and they weren't added to the DB.mdb file.
It seems that small files are not uploaded also, as otherwise they should be saved on drive. Do you use for upload AspSmartUpload component? Also do you have URL in browser window with path variable: Default.asp?path=AspSmartUpload.asp Path variable stores the page name where the data should be uploaded. It should be non-empty when you lanch samples normally using route page. Please see Default.asp for understanding why path variable is required:
Code:
<param name="Action" value="<%=Request.QueryString("path")%>">
I hope it will help.

Edited by user Sunday, December 23, 2007 5:41:15 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards, Fedor Skvortsov
Dj NaSh  
#6 Posted : Monday, September 12, 2005 4:17:51 PM(UTC)
Dj NaSh

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 9/9/2005(UTC)
Posts: 15

Thanks! Now it is working. I couldn't have guessed that would be the problem, because nowhere it stated the use of the PATH variable. Even on the main page that links to all the samples, when pressing one of the samples, it only linked to the directory with the specific sample. and not to the sample itself with the "?path=", and that's why I didn't know I need to use it. Thank you very much!
Fedor  
#7 Posted : Tuesday, September 13, 2005 11:23:07 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,530

Thanks: 4 times
Was thanked: 53 time(s) in 52 post(s)
Hello,
Quote:
Dj NaSh (9/13/2005) Thanks! I couldn't have guessed that would be the problem, because nowhere it stated the use of the PATH variable.
We have to use path veriable in ASP samples only, as we support in them several upload components.
Quote:
Dj NaSh (9/13/2005) TEven on the main page that links to all the samples, when pressing one of the samples, it only linked to the directory with the specific sample. and not to the sample itself with the "?path=", and that's why I didn't know I need to use it
It should work from main page, but we will check it again. BTW what browser version do you use? Thank you for you help.
Best regards, Fedor Skvortsov
Dj NaSh  
#8 Posted : Wednesday, September 14, 2005 1:54:06 AM(UTC)
Dj NaSh

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 9/9/2005(UTC)
Posts: 15

Quote:
Fedor (9/13/2005) It should work from main page, but we will check it again. BTW what browser version do you use?
Regular IE6. It seems the getPath() function didn't work properly. Don't know why...
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.