Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Tim  
#1 Posted : Saturday, July 16, 2005 8:39:00 AM(UTC)
Tim

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/16/2005(UTC)
Posts: 1

I have downloaded the demo version and try all day today but I kept getting the message interrupted connection when I upload the image. Please advice what should I do. I have read the forum but coud not understand how to solve the problem. I set MaxUploadSize = 1000000000 but it did not work. I used DundasUpload.asp to upload. I would appreciate very for your help.

Thanks
Tim
Fedor  
#2 Posted : Wednesday, July 20, 2005 2:21:00 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,545

Thanks: 5 times
Was thanked: 58 time(s) in 57 post(s)
Hello Tim,

I am sorry for delay with answer.

What OS do you use?

If you use Windows 2003 then note that IIS 6.0 has maxmium upload file size by default equals 200kb. To increase it you can should update AspMaxRequestEntityAllowed property in MetaBase.XML file (c:\Windows\System32\Inetsrv). Just change its value for example to 1073741824 bytes (1GB).
Best regards,
Fedor Skvortsov
Postarek  
#3 Posted : Friday, August 19, 2005 4:41:44 AM(UTC)
Postarek

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 8/19/2005(UTC)
Posts: 1

I'm having the same problem but have already made the necessary modifications to my Tomcat Apache server and it still doesn't work.

The problem only occurs in the following situations:
1) Uploading images larger than 1MB.
2) In computers using Windows XP. Doesn't happen on W2K!

Please help me with this matter!

Regards,
Sergio Postarek
Fedor  
#4 Posted : Monday, August 22, 2005 1:15:07 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,545

Thanks: 5 times
Was thanked: 58 time(s) in 57 post(s)
Hello,

Quote:
Postarek (8/19/2005)
I'm having the same problem but have already made the necessary modifications to my Tomcat Apache server and it still doesn't work.

The problem only occurs in the following situations:
1) Uploading images larger than 1MB.
2) In computers using Windows XP. Doesn't happen on W2K!


Could you post or submit case with the link of Image Uploader page?

Edited by user Friday, May 23, 2008 2:46:17 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Fedor Skvortsov
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.