Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
GeorgeCampos  
#1 Posted : Monday, December 10, 2012 1:02:55 PM(UTC)
GeorgeCampos

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 6/15/2006(UTC)
Posts: 31

Thanks: 8 times
We are having issues with all versions of Aurigma 8 and Internet Explorer 8. Aurigma 8 does not install properly, that is, the 3 panes never show up.

We heard about it from several customers and we are now able to duplicate the problem ourselves.

Is this a problem you are aware of? Do you have a workaround?

Thanks,

George

p.shirykalova  
#2 Posted : Monday, December 10, 2012 10:53:33 PM(UTC)
p.shirykalova

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 7/13/2011(UTC)
Posts: 286

Thanks: 6 times
Was thanked: 31 time(s) in 31 post(s)
Hi George,

I checked the latest demo in my IE8 and it works fine. Could you please try our online demo to see if you can reproduce the problem there?

I also would like to ask for direct link to your uploader page (login/password if any).

Best regards,

Pauline Shirykalova

Aurigma Technical Support

GeorgeCampos  
#3 Posted : Monday, December 10, 2012 11:36:32 PM(UTC)
GeorgeCampos

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 6/15/2006(UTC)
Posts: 31

Thanks: 8 times
Hi Paulina,

We cannot duplicate the problem on your online demo. We will do some more testing on our end and see what we can figure out.

Thanks for the quick response.

George

p.shirykalova  
#4 Posted : Monday, December 10, 2012 11:41:00 PM(UTC)
p.shirykalova

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 7/13/2011(UTC)
Posts: 286

Thanks: 6 times
Was thanked: 31 time(s) in 31 post(s)
No problem. I look forward to more details from you.
Best regards,

Pauline Shirykalova

Aurigma Technical Support

GeorgeCampos  
#5 Posted : Tuesday, December 11, 2012 2:17:56 PM(UTC)
GeorgeCampos

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 6/15/2006(UTC)
Posts: 31

Thanks: 8 times
Hi Pauline,

We found the problem. As always it was something simple. When we upgraded to 8.0.26 we replaced Uploader8.cab, Uploader8_x64.cab, Uploader8.jar, and aurigma.uploader.js files but we forgot to also replace aurigma.uploader.min.js.

As always, thanks for a great product and for great customer service,

George

p.shirykalova  
#6 Posted : Tuesday, December 11, 2012 7:15:06 PM(UTC)
p.shirykalova

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 7/13/2011(UTC)
Posts: 286

Thanks: 6 times
Was thanked: 31 time(s) in 31 post(s)
Hi George,

Great that the problem is resolved! Thank you for keeping me updated.

Best regards,

Pauline Shirykalova

Aurigma Technical Support

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.