Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
vbhargav  
#1 Posted : Thursday, October 18, 2012 9:13:14 PM(UTC)
vbhargav

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 8/5/2012(UTC)
Posts: 3

Hi There,

I have a premium license for 3 machines. Our site goes through Akamai and then our internal load balancer. Which IP should I be using to configure the license keys?

Thanks
Varun
p.shirykalova  
#2 Posted : Thursday, October 18, 2012 10:11:34 PM(UTC)
p.shirykalova

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 7/13/2011(UTC)
Posts: 286

Thanks: 6 times
Was thanked: 31 time(s) in 31 post(s)
Hi,

Please activate your license keys to those IP addresses which are used by your end-users to access your website. It means that if your DNS name is resolved into your load balancer's IP, please use your load balancer's IP.
Anyway, even if the license key is generated for the incorrect IP it can be easily replaced by another one.
Best regards,
Pauline Shirykalova
Aurigma Technical Support
vbhargav  
#3 Posted : Thursday, October 18, 2012 10:37:13 PM(UTC)
vbhargav

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 8/5/2012(UTC)
Posts: 3

Guys,


We use Akamai (CDN) so the IP that a client sees cannot be guaranteed. Users in different geographical locations see different IP addresses for our site because of the CDN.

How do you want me to setup a license in this case?

Thanks
Varun
vbhargav  
#4 Posted : Friday, October 19, 2012 12:57:42 AM(UTC)
vbhargav

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 8/5/2012(UTC)
Posts: 3

Hi there,

Can someone pelase advise me on this ASAP? I really need an urgent response as we have a release tomorrow morning.

Thanks
Andrew  
#5 Posted : Friday, October 19, 2012 1:24:20 AM(UTC)
Andrew

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration
Joined: 8/2/2003(UTC)
Posts: 870

Thanks: 2 times
Was thanked: 26 time(s) in 26 post(s)
vbhargav wrote:
Hi there,

Can someone pelase advise me on this ASAP? I really need an urgent response as we have a release tomorrow morning.

Thanks


Please see my answer on email.
chelseafans88  
#6 Posted : Friday, December 21, 2012 12:24:26 AM(UTC)
chelseafans88

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 12/6/2012(UTC)
Posts: 2

Hi Andrew,

Im having the same problem currently. Could you share how to solve this load balancer prob?
I really cannot upload images.

Thanks
p.shirykalova  
#7 Posted : Friday, December 21, 2012 12:49:29 AM(UTC)
p.shirykalova

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 7/13/2011(UTC)
Posts: 286

Thanks: 6 times
Was thanked: 31 time(s) in 31 post(s)
Hi Dandy,

I checked your account. It seems that you are using trial license key, please confirm that.

Could you please describe your issue in more details? Do you also use Akamai as Varun does?
It would be better to submit new support ticket so we can discuss all the details in private.

Edited by user Friday, December 21, 2012 12:51:07 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Pauline Shirykalova
Aurigma Technical Support
chelseafans88  
#8 Posted : Monday, December 24, 2012 12:38:24 AM(UTC)
chelseafans88

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 12/6/2012(UTC)
Posts: 2

Hi There,

Yeah, currently im using trial license key, because im still testing it.
The problem is, when im uploading photos then the loading bar will come out and everything looks fine there until the loading finish. But when i checked the photos, then actually the photos are not uploaded at all. This case occurs quite often. Sometimes the photos are uploaded and sometimes not uploaded at all.

However, this case only happened when im using load balancer (using load balancer proxy ip address), when i dont use load balancer which using only 1 server then the uploader is working perfectly.

Please advise!

Thanks

Edited by user Monday, December 24, 2012 12:43:43 AM(UTC)  | Reason: Not specified

p.shirykalova  
#9 Posted : Monday, December 24, 2012 1:43:02 AM(UTC)
p.shirykalova

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 7/13/2011(UTC)
Posts: 286

Thanks: 6 times
Was thanked: 31 time(s) in 31 post(s)
Hi,

Could you please submit new support ticket and provide me with the link to your Upload Suite page (login/password if any)?
The reason why I ask is that trial license keys are domain and IP-free (it does not matter what IP and how many different IPs you use), so your problem is not related to license key.
Additional testing is required to understand what the problem is.

Please share the link to your page in support ticket.

Thanks.
Best regards,
Pauline Shirykalova
Aurigma Technical Support
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.