Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
MarkLogan  
#1 Posted : Thursday, September 20, 2012 9:22:07 AM(UTC)
MarkLogan

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 12/20/2011(UTC)
Posts: 9

I have been using Aurigma Up 1.3 on my iPhone and iPad and it has been working fine. But when I updated to version 1.6, suddenly file uploading it no longer working. Aurigma Up still runs normally and without any errors, but now the file is not getting written to my server.

Any changes I need to do on my code or config?

Dmitry.Obukhov  
#2 Posted : Thursday, September 20, 2012 8:17:17 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello Mark,

Actually there should not be any problems with it. Please clarify which iOS you have on your devices? If if is less than 5.1, update iOS. If the problem still occurs, please provide me with a direct link to your page with Aurigma Up (login/password if any). I will test it.

Edited by user Thursday, September 20, 2012 8:18:07 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,

Dmitry Obukhov

Technical Support. Aurigma, Inc.

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.