Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
vrve  
#1 Posted : Wednesday, April 4, 2012 6:06:56 AM(UTC)
vrve

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 3/16/2012(UTC)
Posts: 1

I have uploader 7 sending to coldfusion script for the file upload and rename etc of uploaded files.
Locally on my 2 laptops all code works fine but on remote online server I appear to have a problem with the variables in the form scope not being passed to the script. File0_#i# and File1_#i# work fine but File2_#i# and an additional variable passed in addCustomField element don't make it.

I find it odd that all my code works fine on 2 local installs of CF9 without issues.
If I remove the code that is looking for the 2 missing form variables it all works fine.

Any ideas?
Thanks
Dmitry.Obukhov  
#2 Posted : Sunday, April 8, 2012 6:42:49 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello Keith,

Please read replies in the support ticket you submitted in our help desk system.
Best regards,
Dmitry Obukhov
Technical Support. Aurigma, Inc.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.