Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
rwaldis  
#1 Posted : Thursday, May 12, 2011 7:56:05 AM(UTC)
rwaldis

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 7/14/2010(UTC)
Posts: 6

Hi, I am having trouble with the Image Uploader Flash in Firefox. It seems to work fine in IE 8, but Firefox is not sending the field values to the server. I allow a user to add values to the form where the flash uploader resides. I then use metadata.addField() to set the values.
here is the code:

function setAlbum() {
//add value to form
u.metadata().removeField('albumID');
u.metadata().addField('albumID', document.getElementById('albumID').value);
u.metadata().removeField('eventID');
u.metadata().addField('eventID', document.getElementById('eventID').value);
u.metadata().removeField('album');
u.metadata().addField('album', document.getElementById('album').value);
}

basically, they can select and/or change the album, so each time, I remove the fields and add them back. This works fine in IE8, but Firefox does not capture the values. I am using ASP classic by the way.

I tried adding u.writeHTML(); but that didn't seem to make a difference.
What am I doing wrong?


Thanks,
Rich
Dmitry.Obukhov  
#2 Posted : Thursday, May 12, 2011 9:21:40 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello Rich,

Could you please clarify which version of Firefox you use?
Best regards,
Dmitry Obukhov
Technical Support. Aurigma, Inc.
rwaldis  
#3 Posted : Friday, May 13, 2011 5:25:05 AM(UTC)
rwaldis

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 7/14/2010(UTC)
Posts: 6

currently on:
Firefox 3.6.17 - does not seem to pass the metadata addField values
IE 8.0.6001.18702 - does pass the values
Chrome 11.0.696.65 - does pass the values

I've also had people report the same issue to me and they are using IE but not sure what version - they could be on IE9 I suppose.

Thank you.
RIch
Dmitry.Obukhov  
#4 Posted : Monday, May 16, 2011 12:57:56 AM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello Rich,

Sorry for the delay.

I tried to replicate the problem with addField method of Flash Uploader. I tested it in Firefox 3.6.8, but could not find any problems with it. All set custom fields were sent along with files.
I would recommend you to update your version of Image Uploader Flash (1.0.2) to the last one (7.0.1), which is available on our website. Please note, that addField is called as addCustomField in the new version of Flash Uploader. Please try it, and let me know about your results.

Please submit new support ticket if you need to get new license key for Flash Uploader 7.
Best regards,
Dmitry Obukhov
Technical Support. Aurigma, Inc.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.