Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
codesmith  
#1 Posted : Friday, February 4, 2011 2:47:06 PM(UTC)
codesmith

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 7/8/2005(UTC)
Posts: 40

Hello,

We use image uploader version 6 - java applet 6.5.6.0. Occasionally a user will report that they get sent back to the image uploader page after an upload completes. Checking through some custom error logging I noticed that $_POST["FileCount"] (using a LAMP box) is empty so no processing of files happens and they get kicked out. I do also check count($_FILES) and notice that is set correctly.

So why would $_POST["FileCount"] be empty - could other problems be happening too? It's with a variety of browsers and version.

Thanks for any help.
Dmitry.Obukhov  
#2 Posted : Sunday, February 6, 2011 7:35:35 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello Justin,

I checked the previous support tickets, and the change log of our bug system. However, I could not find the similar problems with empty FileCount field. I assume if the problem takes place before, other our clients would contact us.

Nevertheless, let’s to investigate and try to resolve it :)

First, I recommend you to update your version of Image Uploader to the v6.5.19. It is the last update of Image Uploader 6. It is free of many issues. You can download it from our site.

Then test it, and if the problem persist, please provide me with a link to your site (login/password if any) where your users experience it. In case you do not want to post this data, you are able to submit a new support ticket.

Looking forward to your reply.
Best regards,
Dmitry Obukhov
Technical Support. Aurigma, Inc.
codesmith  
#3 Posted : Monday, February 7, 2011 2:52:19 PM(UTC)
codesmith

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 7/8/2005(UTC)
Posts: 40

Thanks for the reply. I'll update the version and let you know further results.
Marcelo Luiz Souza Soares  
#4 Posted : Wednesday, February 9, 2011 3:05:00 AM(UTC)
Marcelo Luiz Souza Soares

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 3/2/2010(UTC)
Posts: 3

Hi guys.

I'd like to know if this worked. We are experiencing the exact same problem here.

Best regards,
Marcelo
postcub  
#5 Posted : Monday, July 25, 2011 12:37:58 PM(UTC)
postcub

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 7/25/2011(UTC)
Posts: 1

The company I work for has the same issue. We are a C# / ASP.NET shop and we get users on occasion that will have "FileCount" being empty.

After looking around these forms, I found
http://forums.aurigma.co...th-Dundas-AspUpload.aspx

Could the problem be that our users upload is not finished, but the aurigma control posted data to our processing page?

Any help with this issue would be appreciated.

Specifics:
various browsers
Aurigma.ImageUploader v6.5.19.27902

Dmitry.Obukhov  
#6 Posted : Monday, July 25, 2011 8:13:28 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello,

The article you found is related to classic ASP platform.
Could you please provide me with URL to your page (login/password if necessary) with Image Uploader? You are able to share login information submitting a new support ticket.
Best regards,
Dmitry Obukhov
Technical Support. Aurigma, Inc.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.