Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Demian  
#1 Posted : Friday, February 11, 2005 2:00:00 AM(UTC)
Demian

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 2/11/2005(UTC)
Posts: 2

We are attemting to use the Image Uploader control on a intranet site - on the development and administrator work machine, everything works great. However, when I attempt to use the control on a "normal" users browser, I get the dreaded Red X. All of the machines are Windows XP SP1 with IE 6.0.2800... From what I can tell, this is a permissions issue, however, I can give the users higher permissions than they already have... so what can I do? Is manual install an option? Please help!!!
Fedor  
#2 Posted : Friday, February 11, 2005 2:31:00 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,546

Thanks: 5 times
Was thanked: 58 time(s) in 57 post(s)
Hello, Please read following topic, it should help: PRB: Troubleshooting Image Uploader Installation Problem
Best regards, Fedor Skvortsov
Fedor  
#3 Posted : Friday, February 11, 2005 2:33:00 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,546

Thanks: 5 times
Was thanked: 58 time(s) in 57 post(s)
As for manual installation you can read about it in the bottom of following page: http://www.aurigma.com/docs/iu/RedistributionNotes.htm

Edited by user Monday, October 27, 2008 7:33:39 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards, Fedor Skvortsov
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.