Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Timh  
#1 Posted : Thursday, November 18, 2010 8:19:39 PM(UTC)
Timh

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 11/18/2010(UTC)
Posts: 2

I just downloaded Image Uploader 7.0.11 and I am having a problem.

Using the following Converters:
Code:
			converters: [
				{ 	
					mode: "*.*=Thumbnail", 
					thumbnailFitMode: "Width", 
					thumbnailWidth: 1280, 
					thumbnailResizeQuality: "High", 
					thumbnailJpegQuality: 80,
					thumbnailWatermark: "Text=Watermark Test;Position=BottomLeft;Opacity=70;Style=Bold"
				},
				{ 
					mode: "*.*=Thumbnail", 
					thumbnailFitMode: "Width", 
					thumbnailWidth: 150
				}
			],


I was expecting the form post to contain only the two thumbnail files. Instead, I get a payload of 4 files per image uploaded. The two thumbnails and two copies of the source file, and the watermark was not applied to the first image.

Can you let me know options I need to use to fix this?

Thanks

Edited by moderator Thursday, November 18, 2010 9:09:13 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Dmitry.Obukhov  
#2 Posted : Friday, November 19, 2010 1:02:17 AM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello Tim,

Thanks for contacting us.

I tried to reproduce your problem. However, I could not get the same effect as you did. I created sample application adding converters from your code snippet you provided. I got two thumbnails only, without copies of source file. Could you clarify please whether you use any additional frameworks in your project? Also, please provide me with a link to your site (login/password if any) where you experience this problem.
As for [ithumbnailWatermark[/i] property. You need to add FillColor:
Code:
thumbnailWatermark: "Text=Watermark Test;Position=BottomLeft;Opacity=70;Style=Bold; FillColor = #ffffff"

Default value of FillColor is an empty string (the fill is transparent).

Looking forward to reply from you.

Edited by user Friday, November 19, 2010 1:03:06 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Dmitry Obukhov
Technical Support. Aurigma, Inc.
Timh  
#3 Posted : Friday, November 19, 2010 5:32:16 AM(UTC)
Timh

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 11/18/2010(UTC)
Posts: 2

Thanks for the information. I have narrowed down the problem to an Ajax library that I use on this site. It is called AJAX Pro (http://munich.schwarz-interactive.de/). The source of the problem seems to stem from the included Prototype.js script.

File Attachment(s):
prototype.txt (4kb) downloaded 5 time(s).
Dmitry.Obukhov  
#4 Posted : Monday, November 22, 2010 2:20:32 AM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello Tim,

Thanks for cooperation. We will fix it in the next release of Image Uploader 7, which will be prepared in 2-3 weeks. Sorry for the inconvenience.

Please let me know if you have any additional questions or problems.
Best regards,
Dmitry Obukhov
Technical Support. Aurigma, Inc.
Dmitry.Obukhov  
#5 Posted : Tuesday, January 4, 2011 2:12:27 AM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello Tim,

New release of Image Uploader 7 was issued. It is available on our site. The problem you experienced was fixed. You can find detailed information on all improvements and bug fixes of this version in the “What’s New?” section.

Please download Image Uploader 7.0.15 SDK, and replace ImageUploader7.jar, ImageUploader7.cab, and aurigma.uploader.js files with the new ones.

If you have any additional questions or problems, please feel free to let me know.
Best regards,
Dmitry Obukhov
Technical Support. Aurigma, Inc.
thanks 1 user thanked Dmitry.Obukhov for this useful post.
pnrrth on 1/6/2011(UTC)
pnrrth  
#6 Posted : Thursday, January 6, 2011 12:45:48 PM(UTC)
pnrrth

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 11/1/2009(UTC)
Posts: 1

Thanks: 1 times
Thanks Dmitry, this has fixed my problem
Dmitry.Obukhov  
#7 Posted : Thursday, January 6, 2011 9:46:19 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Thank you for your comment, Tim. I will be glad to assist you if you have any questions.
Best regards,
Dmitry Obukhov
Technical Support. Aurigma, Inc.
brawsky  
#8 Posted : Thursday, January 13, 2011 4:37:34 AM(UTC)
brawsky

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 1/13/2011(UTC)
Posts: 2

Thanks for the info ^^"

Edited by user Thursday, January 13, 2011 4:38:26 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.