Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
paulus103  
#1 Posted : Wednesday, October 13, 2010 1:07:28 AM(UTC)
paulus103

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 10/13/2010(UTC)
Posts: 9

Hi

I'm building a test site using your extension Aurigma Photo Order.

I'm not used VM before so its probably something obvious but I keep getting this

"You need to specify order details for these images:" any then file name

Cheers

Paul

Dmitry.Obukhov  
#2 Posted : Wednesday, October 13, 2010 2:30:01 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello Paul,

Before upload, you should specify the following:

  • Size;

  • Paper;

  • Quantity.

You can find additional information on Photo Order plugin on our forum.

If you have any additional questions or problems, please feel free to let me know.

Best regards,

Dmitry Obukhov

Technical Support. Aurigma, Inc.

paulus103  
#3 Posted : Wednesday, October 13, 2010 8:02:50 PM(UTC)
paulus103

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 10/13/2010(UTC)
Posts: 9

With some items e.g. keyrings, mousemats, coasters there is no need for size, paper or quality

They only come in a default size but need the photo upload capability

Cheers

Paul

paulus103  
#4 Posted : Wednesday, October 13, 2010 8:12:28 PM(UTC)
paulus103

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 10/13/2010(UTC)
Posts: 9

Should have said I can add photo prints but not anything else

Cheers

Paul

Dmitry.Obukhov  
#5 Posted : Wednesday, October 13, 2010 8:17:12 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello Paul,

When you create new product, you will not need to set any attributes in the "Attribute List", but you should set "Photo" in the "Custom Attribute List". Please see the screen shot attached to this topic.

Dmitry.Obukhov attached the following image(s):
ScreenShot.PNG
Best regards,

Dmitry Obukhov

Technical Support. Aurigma, Inc.

paulus103  
#6 Posted : Wednesday, October 13, 2010 8:36:44 PM(UTC)
paulus103

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 10/13/2010(UTC)
Posts: 9

Hi Dmity,

Thanks for the quick reply - I tried that yesterday and no luck

Same problem - also how do I attach a screenshot?

Cheers

Paul

Dmitry.Obukhov  
#7 Posted : Wednesday, October 13, 2010 8:58:47 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Paul,

It seems that you do not apply attribute "Quantity". You should click button "Apply to all photos" or change "Quantity" to apply value of "Quantity" to the photos, even though there is one photo only. Please see screen shot attached to this topic.

As for attaching. First you should submit post, after that you will see "Attach" button.

Dmitry.Obukhov attached the following image(s):
ScreenShot2.PNG
Best regards,

Dmitry Obukhov

Technical Support. Aurigma, Inc.

paulus103  
#8 Posted : Wednesday, October 13, 2010 8:59:13 PM(UTC)
paulus103

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 10/13/2010(UTC)
Posts: 9

Hi Dmitry,

As you no doubt aware it generates an unwanted field called photo and if you add a number to it

- it completes and adds to check out (I'd done something stupid in the back end of VM)

However we don't want the photo field as its confusing and reduces the space for the other fields - possible to remove?

Cheers

Paul

paulus103  
#9 Posted : Wednesday, October 13, 2010 9:04:26 PM(UTC)
paulus103

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 10/13/2010(UTC)
Posts: 9

You're thread appeared after mine so busy reading what you've said

Cheers

Paul

paulus103  
#10 Posted : Wednesday, October 13, 2010 9:14:58 PM(UTC)
paulus103

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 10/13/2010(UTC)
Posts: 9

Hi Dmitry,

Thanks for your understanding but I'm not quite following your drift

"It seems that you do not apply attribute "Quantity". You should click button "Apply to all photos" or change "Quantity" to apply value of "Quantity" to the photos, even though there is one photo only. Please see screen shot attached to this topic."

I've attached the screen shots of where I'm at - I suspect its my lack of knowledge of VM which is the problem

Cheers

Paul

paulus103 attached the following image(s):
canvas.jpg
coaster1.jpg
paulus103  
#11 Posted : Wednesday, October 13, 2010 9:21:19 PM(UTC)
paulus103

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 10/13/2010(UTC)
Posts: 9

As you can see the photo field is there but we want to remove it but it won't add to the cart unless we add a value to the photo box.

Cheers

Paul

Dmitry.Obukhov  
#12 Posted : Thursday, October 14, 2010 12:06:55 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello Paul,

You should set Photo (P is uppercase) in the "Custom Attribute List". Please try it and let me know about the result.

Best regards,

Dmitry Obukhov

Technical Support. Aurigma, Inc.

paulus103  
#13 Posted : Thursday, October 14, 2010 7:55:45 PM(UTC)
paulus103

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 10/13/2010(UTC)
Posts: 9

Hi Dmitry,

Its sorted - thanks for your help - the P made the difference

Would it make any difference if I bought the extension on behalf of a client?

The domain isn't sorted yet so the client wants it put it on a live test site and then transfered to the correct domain - would this be a problem also?

Many thanks for your patience

Paul

Dmitry.Obukhov  
#14 Posted : Thursday, October 14, 2010 10:13:44 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello Paul,

Thank you for your comment.

As for purchasing question, please contact our sales team via e-mail: sales@aurigma.com

Best regards,

Dmitry Obukhov

Technical Support. Aurigma, Inc.

sky-3000  
#15 Posted : Monday, October 25, 2010 11:07:15 PM(UTC)
sky-3000

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 10/25/2010(UTC)
Posts: 11

Hello,

unfortunately i have the same problem.

I have added "Photo" as Attribute but i can't resolve.

Please help me!

Thank you

Dmitry.Obukhov  
#16 Posted : Tuesday, October 26, 2010 6:49:47 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello,

Could you provide me with a link to your site (login/password if any) where the problem occurs? If it is not possible, please send me screen shot of page with Photo Order, and screen shot of Product Status tab.

Looking forward to you reply.

Best regards,

Dmitry Obukhov

Technical Support. Aurigma, Inc.

sky-3000  
#17 Posted : Tuesday, October 26, 2010 7:03:40 PM(UTC)
sky-3000

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 10/25/2010(UTC)
Posts: 11

Hello,

i have sent you a private message with all login details.

Thanks!

sky-3000  
#18 Posted : Tuesday, October 26, 2010 10:52:33 PM(UTC)
sky-3000

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 10/25/2010(UTC)
Posts: 11

Hi Dmitry,

i have removed this code in my template

<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.2.6/jquery.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template ?>/js/jqueryslidemenu.js"></script>

and everything has worked correctly.

Is there a way to use aurigma plugin together with jquery?

Thanks again for your help.

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.