Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Vincent Nieuwdorp  
#1 Posted : Monday, August 30, 2010 6:03:33 PM(UTC)
Vincent Nieuwdorp

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 8/29/2010(UTC)
Posts: 4

Hi, we're trying to upgrade our website to Image Uploader 6.5.6, but I'm running into some trouble with the ActiveX version.

When I load the page, I get the yellow bar on top notifying me of the control. I select install, and it reloads the page.
I then get the security popup asking me if I want to install the software, I click install.

After that, the control is downloaded, but instead of the Image Uploader, I get the text defined for the `instructionsCommon' property.

When I look in the add-ons that are installed in Internet Explorer, Aurigma Image Uploader is NOT there.

I've tested this both in IE 7 and IE 8

The Java version of Image Uploader works fine, both in Internet Explorer and other browsers.

We're upgrading from 5.7, I've changed nothing in the loader script except the CodeBase, FileName, Version and LicenseKey values

Any suggestions?
Dmitry.Obukhov  
#2 Posted : Tuesday, August 31, 2010 4:24:08 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Administration
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello Vincent,

Please follow this way to resolve the problem:
  1. be sure that you replace your ImageUploder5.cab, ImageUploader5.jar and iuembed.js files with the new ones for the 6th version (ImageUploader6.cab, ImageUploader6.jar and iuembed.js);
  2. check that the URL you specify in iu.activeXControlCodeBase is valid and the CAB file is downloadable;
  3. if the last point is okay, please open IE and go to the page with Image Uploader;
  4. follow all steps to install ActiveX control. Image Uploader should be on the page.
Please let me know whether it resolves the problem.
Best regards,
Dmitry Obukhov
Technical Support. Aurigma, Inc.
Vincent Nieuwdorp  
#3 Posted : Tuesday, August 31, 2010 5:13:32 PM(UTC)
Vincent Nieuwdorp

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 8/29/2010(UTC)
Posts: 4

*facepalm*

I forgot to update iuembed.js

That fixed it (though for some reason, the control still doesn't show up in IE's installed add-ons)

Thanks!
Dmitry.Obukhov  
#4 Posted : Tuesday, August 31, 2010 5:30:21 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Administration
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Vincent,

Please open IE, go Tools -> Manage Add-ons. Then select All add-ons in Show: field. Aurigma ActiveX control should be shown.

Please let me know, does Image Uploader work now?

Edited by user Tuesday, August 31, 2010 5:31:09 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Dmitry Obukhov
Technical Support. Aurigma, Inc.
Vincent Nieuwdorp  
#5 Posted : Tuesday, August 31, 2010 8:25:53 PM(UTC)
Vincent Nieuwdorp

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 8/29/2010(UTC)
Posts: 4

Image uploader works fine, it just doesn't show up in the installed add-ons list.

Not a problem.
Dmitry.Obukhov  
#6 Posted : Wednesday, September 1, 2010 4:08:46 PM(UTC)
Dmitry.Obukhov

Rank: Advanced Member

Groups: Administration
Joined: 5/29/2010(UTC)
Posts: 1,310

Thanks: 8 times
Was thanked: 111 time(s) in 111 post(s)
Hello Vincent,

Please feel free to let me know if you have any questions or problems.
Best regards,
Dmitry Obukhov
Technical Support. Aurigma, Inc.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.