Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Kartik Langalia  
#1 Posted : Monday, February 22, 2010 9:05:09 PM(UTC)
Kartik Langalia

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 1/31/2010(UTC)
Posts: 11

Hi,

I got an exception of "File Does Not Exist", when loading large images in BitmapViewer Control. When I try to see what's happening I found that BitmapViewer cuts Large Image in parts and first two or three parts are missing from PublicCache folder. Please help me.


Thanks,
Kartik Langalia
Tamila  
#2 Posted : Tuesday, February 23, 2010 8:03:39 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Kartik,

Please make sure that you correctly configure web.config file. How to do it you can read here:
Image Cache Management (Web Controls)

If you still have this problem please let us know.

Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Kartik Langalia  
#3 Posted : Wednesday, February 24, 2010 3:16:35 PM(UTC)
Kartik Langalia

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 1/31/2010(UTC)
Posts: 11

Hi,

Many thanks for your quick support. It worked like a charm.

Thanks Again!!!

Regards,
Kartik Langalia
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.