Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Ublo  
#1 Posted : Tuesday, December 15, 2009 1:02:43 AM(UTC)
Ublo

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/29/2009(UTC)
Posts: 21

Hello,

I tried to upload several images (and folders), from 6 KB to 5 MB.

The first folder were successfully uploaded (22 images).

The second one started to be uploaded and returned an error after the 9th image :

Quote:
"Aurigma encountered some error, contact webmaster."

I'm using Firefox 3.5 (Mac) and Aurigma Image Uploader 6.0.

Here is my JAVA console log :

Code:

Uploading to http://[.....]
[.....]
Starting upload
----------
Status = [200]
14 déc. 2009 19:20:02 org.apache.commons.httpclient.HttpMethodBase getResponseBody
ATTENTION: Going to buffer response body of large or unknown size. Using getResponseBodyAsStream instead is recommended.
Server response:
[.....]
----------
Uploading to http://[.....]
Exception occured
-----
Exception class: class java.lang.IllegalArgumentException
-----
NULs may not be present in string parts
-----
java.lang.IllegalArgumentException: NULs may not be present in string parts
	at com.aurigma.imageuploader.upload.httpclient.d.<init>(Unknown Source)
	at com.aurigma.imageuploader.upload.h.b(Unknown Source)
	at com.aurigma.imageuploader.upload.h.a(Unknown Source)
	at com.aurigma.imageuploader.upload.h.a(Unknown Source)
	at com.aurigma.imageuploader.upload.f.a(Unknown Source)
	at com.aurigma.imageuploader.upload.e.i(Unknown Source)
	at com.aurigma.imageuploader.upload.e.k(Unknown Source)
	at com.aurigma.imageuploader.upload.e.run(Unknown Source)
	at java.lang.Thread.run(Thread.java:637)
-----
###Error occurred###
Status=[ERROR]
Progress=[0]
ValueMax=[0]
Value=[0]
[ErrorPage]
[EndOfErrorPage]

Any help please ?

The image that failed was already correctly uploaded before, so no problem with file.

Thanks for your help...

Edited by user Tuesday, December 15, 2009 1:45:20 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Ublo  
#2 Posted : Tuesday, December 15, 2009 1:44:42 AM(UTC)
Ublo

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/29/2009(UTC)
Posts: 21

It seems that the problem comes from IPTC and/or EXIF extract.

I removed these 3 lines, and it works fine :

Code:

iu.addParam("ExtractExif", "ExifArtist;ExifCopyright;ExifDateTime;ExifImageDescription;ExifUserComment;ExifMake;ExifModel;ExifSoftware;ExifExifVersion;ExifOrientation;ExifFlash;ExifDigitalZoomRatio;ExifGpsAltitude;ExifGpsAltitudeRef;ExifGpsLatitude;ExifGpsLatitudeRef;ExifGpsLongitude;ExifGpsLongitudeRef;ExifGpsTimeStamp");
iu.addParam("ExtractIptc", "IptcByline;IptcBylineTitle;IptcCredit;IptcDateCreated;IptcCity;IptcState;IptcCountry;IptcCopyrightNotice;IptcCaption;IptcHeadline;IptcSupplementaryCategory;IptcKeyword");
iu.addParam("MetaDataSeparator", ",");

So there may be a bug in Image Uploader when using ExtractExif / ExtractIptc.

Is it ?

Ublo  
#3 Posted : Tuesday, December 15, 2009 2:07:48 AM(UTC)
Ublo

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/29/2009(UTC)
Posts: 21

I just upgraded to latest version (6.1.4.0) and still have the same problem...
Tamila  
#4 Posted : Tuesday, December 15, 2009 2:32:44 AM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hi,

It is a known problem. Our developers will fix it in future releases.

Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!

Ublo  
#5 Posted : Tuesday, December 15, 2009 3:02:49 AM(UTC)
Ublo

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/29/2009(UTC)
Posts: 21

Thanks for your answer.

It would be great to :

1. Skip EXIF and/or IPTC extraction when an error occurred (without stopping upload of this image)

2. Otherwise, skip upload for images that have problem with IPTC and/or EXIF

Thanks in advance for your fix !

Regards,

Alex Kon  
#6 Posted : Monday, December 21, 2009 5:10:12 PM(UTC)
Alex Kon

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 1/31/2005(UTC)
Posts: 458

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Dear Ublo,

Could you please create a support case and attach images which cause the issue?

Edited by user Tuesday, December 22, 2009 6:13:56 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.