Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
pushkinpassey  
#1 Posted : Friday, December 11, 2009 6:30:10 AM(UTC)
pushkinpassey

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 12/8/2009(UTC)
Posts: 3

Hi!

I just downloaded the trial version trying to integrate with a new website that I will be developing. You can test the error at http://passeymedia.com/t2/?page_id=2

Quote:

Aurigma ImageUploader version: 6.1.4.0

Current document URL: http://passeymedia.com/t2/?page_id=2

Reading cookies

Cookies: wordpress_test_cookie=WP+Cookie+check; wp-settings-time-1=1260536785; wp-settings-1=m0%3Dc%26m1%3Dc%26m2%3Dc%26m3%3Dc%26m4%3Dc%26m5%3Do%26m6%3Dc%26m7%3Dc%26m8%3Dc

Reading referer

Referer: http://passeymedia.com/t2/?page_id=2

Uploading to http://passeymedia.com/t...emes/acetheme/upload.php

Cookies:[wordpress_test_cookie=WP Cookie check;wordpress_logged_in_886d12060eb44adaa839251b638f9106=admin|1261746384|089f88f712a267803631050d8a89f1b9;wp-settings-time-1=1260536785;wp-settings-1=m0=c&m1=c&m2=c&m3=c&m4=c&m5=o&m6=c&m7=c&m8=c;]

Setting HTTP params: Host=passeymedia.com

Starting upload

----------

Status = [500]

Server response:

----------

UploadException occured

###Error occurred###

Status=[ERROR]

Progress=[0]

ValueMax=[0]

Value=[4]

[ErrorPage]

[EndOfErrorPage]

My upload.php looks like the following:

Quote:

<?php

require_once 'ImageUploaderPHP/UploadedFiles.php';

//This variable specifies relative path to the folder, where the gallery with uploaded files is located.

//Do not forget about the slash in the end of the folder name.

$galleryPath = 'Gallery/';

$absGalleryPath = realpath($galleryPath) . '/';

$absThumbnailsPath = realpath($galleryPath . 'Thumbnails/') . '/';

It uploads the image in the gallery folder but it doesn't create any thumbnails and gives the 'Some server side error has occurred.'

I don't understand why I am getting the 500 error. :-(

Please help!

Best,

Pushkin

Edited by user Friday, December 11, 2009 6:31:03 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Tamila  
#2 Posted : Friday, December 11, 2009 11:23:49 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hello Pushkin,

I recommend you to debug your server-side code. How to do it you can read here:

Debugging Server Scripts

Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.