Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
fpo_dev_department  
#1 Posted : Monday, June 15, 2009 8:46:59 PM(UTC)
fpo_dev_department

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 6/15/2009(UTC)
Posts: 7

Hi! After ImageUploader 6 Dual was released I have had task to upgrade code source. And I have found some unpleasant changes in selectAll deselectAll work. In IE everything wok perfectly, as set param iu.addParam("CheckFilesBySelectAllButton", "true"); and select all check's all and deselect all button always active and select on press it action. But in FireFox deselect all active only if some image has focus on it. So it can work as iu.addParam("CheckFilesBySelectAllButton", "false"); so only if some image or file selected deselect all could be pressed. In other way it disabled. Select all works perfectly.

Please help to avoid this selecting befor press deselect. I have an idea that if somehow after select all one item will be focused the deselect all will be active, or maybe somehow I can make button active. Please help who know the answer or have other ideas.

Edited by user Wednesday, June 17, 2009 10:08:20 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Viacheslav Abramovich,
FPO team developer.
Dmitry  
#2 Posted : Tuesday, June 16, 2009 3:07:36 PM(UTC)
Dmitry

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 1,070

Thanks: 1 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
Hello,

Thanks for the report.

It is a known issue, the fix will be available in the next minor version that will be released next week.

Edited by user Wednesday, June 17, 2009 11:13:23 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Sincerely yours,
Dmitry Sevostyanov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
fpo_dev_department  
#3 Posted : Wednesday, June 17, 2009 10:04:36 PM(UTC)
fpo_dev_department

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 6/15/2009(UTC)
Posts: 7

Thanks a lot!

Waiting for release. I hope i will be informed and will no have troubles in future with it.

Edited by user Wednesday, June 17, 2009 10:08:46 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Viacheslav Abramovich,
FPO team developer.
Dmitry  
#4 Posted : Thursday, June 18, 2009 12:58:00 PM(UTC)
Dmitry

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 1,070

Thanks: 1 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
Hello,

Sure, I will post notification here as soon as it will be released.
Sincerely yours,
Dmitry Sevostyanov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
fpo_dev_department  
#5 Posted : Monday, June 29, 2009 4:35:16 PM(UTC)
fpo_dev_department

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 6/15/2009(UTC)
Posts: 7

Dmitry wrote:
Hello,

Thanks for the report.

It is a known issue, the fix will be available in the next minor version that will be released next week.


I think that "next week" comes twice already. Is there something wrong with relase. Or bug was just forgotten.
Best regards,
Viacheslav Abramovich,
FPO team developer.
Dmitry  
#6 Posted : Monday, June 29, 2009 6:16:06 PM(UTC)
Dmitry

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 1,070

Thanks: 1 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
Hello,

This problem is fixed in version 6.0.16 released a few days ago.

Edited by user Monday, June 29, 2009 6:17:06 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Sincerely yours,
Dmitry Sevostyanov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
ytkong  
#7 Posted : Tuesday, June 30, 2009 1:05:30 PM(UTC)
ytkong

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 6/17/2009(UTC)
Posts: 6

Hi,

I had downloaded the image loader latest version. I try to run the Demo name "User Quota" and found that "Select all" is working fine except "Icons" from the dropdown list.

Thanks
Tamila  
#8 Posted : Tuesday, June 30, 2009 5:19:43 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hello,

Quote:
I had downloaded the image loader latest version. I try to run the Demo name "User Quota" and found that "Select all" is working fine except "Icons" from the dropdown list.

Could you please describe your problem a bit detailed.
Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
fpo_dev_department  
#9 Posted : Tuesday, June 30, 2009 6:30:19 PM(UTC)
fpo_dev_department

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 6/15/2009(UTC)
Posts: 7

Dmitry wrote:
Hello,

This problem is fixed in version 6.0.16 released a few days ago.


[Image was removed]

As you can see, nothing has changed in FF 3.0.11

In IE all works better than ever. Problem was fixed, after "select all" last in list is selected and "deselect all" is active. In previouse version it works the same )) Last in list wasn't active but deselect works always, as it works now BTW.

So, please, could you do same for FF 3.x.x. Because make an focuse on any of element and then pressing deselect all is really difficult for understanding for our clients.

I needt to "Deselect All" works the same as "Select All" I mean it should deselect all and be active. Please resolve this issue.

Edited by user Friday, December 18, 2009 8:38:25 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Viacheslav Abramovich,
FPO team developer.
ytkong  
#10 Posted : Tuesday, June 30, 2009 6:41:49 PM(UTC)
ytkong

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 6/17/2009(UTC)
Posts: 6

Tamila wrote:
Hello,

Quote:
I had downloaded the image loader latest version. I try to run the Demo name "User Quota" and found that "Select all" is working fine except "Icons" from the dropdown list.

Could you please describe your problem a bit detailed.


Hi,

For example, if I click "Select All" and select "Thumbnails","List" and "Details" view, all the item will be selected by highlighting. When I click the check box within the item, all the items will be selected.

But it does not work on "Icons" after selecting "Select All" and clicked the check box. Only 1 item been selected but not all.

You can try by choosing "Icons" view from dropdown list followed by clicking "Select All" button and click the check box.

Thanks
Tamila  
#11 Posted : Tuesday, June 30, 2009 7:17:37 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Quote:
For example, if I click "Select All" and select "Thumbnails","List" and "Details" view, all the item will be selected by highlighting. When I click the check box within the item, all the items will be selected.

But it does not work on "Icons" after selecting "Select All" and clicked the check box. Only 1 item been selected but not all.

I think that you have some previous version, because Image Uploader 6.0.16 works well. You can see it here:
http://demo.aurigma.com/...6/UserQuota/default.aspx

Image Uploader 6.0.16 you can download here:
http://aurigma.com/Produ...eUploader/FreeTrial.aspx
Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
ytkong  
#12 Posted : Thursday, July 2, 2009 1:06:13 PM(UTC)
ytkong

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 6/17/2009(UTC)
Posts: 6

Hi,

i just tested the demo that u given me. It happens the same situation that I mention before. You can smimulate the situation that i describe from the following steps : -

1) Select "Icons" frm the dropdownlist
2) Click "Select All" button
3) All the item is highlighted and click the checked box
4) 1 files are selected tat shown at the right side panel

thanks
Tamila  
#13 Posted : Thursday, July 2, 2009 1:51:52 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hi,

It is a very strange, it does not happened for me.
What Java Runtime Environment (JRE) and browser versions do you use?
Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
ytkong  
#14 Posted : Thursday, July 2, 2009 3:19:49 PM(UTC)
ytkong

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 6/17/2009(UTC)
Posts: 6

Hi,

I tested on IE 7 browser have this problem but mozilla and google chrome is running fine.

Thanks
Tamila  
#15 Posted : Thursday, July 2, 2009 5:43:09 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hi,

I have reproduced your problem. Our developers will fix it in future releases.
Thank you for bug report.
Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
fpo_dev_department  
#16 Posted : Thursday, July 2, 2009 6:36:38 PM(UTC)
fpo_dev_department

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 6/15/2009(UTC)
Posts: 7

Tamila wrote:
Hi,

I have reproduced your problem. Our developers will fix it in future releases.
Thank you for bug report.


Sory, and what about my bug?
Best regards,
Viacheslav Abramovich,
FPO team developer.
Tamila  
#17 Posted : Thursday, July 2, 2009 8:54:40 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Viacheslav wrote:
So, please, could you do same for FF 3.x.x. Because make an focus on any of element and then pressing deselect all is really difficult for understanding for our clients.

This problem is already fixed in Image Uploader 6.0.16. You can see it here:
http://demo.aurigma.com/...6/BasicDemo/default.aspx

If you still experience problem, it means that you update your current version of Image Uploader incorrect. So, I recommend you to download the latest version from our site here:
http://aurigma.com/Produ...eUploader/FreeTrial.aspx

To update your current version you need to replace your .cab, .jar and iuembed.js files with new ones. Also do not forget to correct version number in your code:
Code:
iu.activeXContolVersion = "6,0,16,0";
iu.javaAppletVersion = "6.0.16.0";
Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
fpo_dev_department  
#18 Posted : Sunday, July 5, 2009 6:59:28 PM(UTC)
fpo_dev_department

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 6/15/2009(UTC)
Posts: 7

Great! Check/Uncheck works perfectly, but where are the styles has gone?

[Image was removed]

IE still works perfectly! But in any FF (since 2 to 3.5) styles has gone.

Please make a deal with that misunderstanding.

p.s.
on the screenshot the same code FF above and IE below

Edited by user Friday, December 18, 2009 8:25:25 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Viacheslav Abramovich,
FPO team developer.
Tamila  
#19 Posted : Sunday, July 5, 2009 7:33:11 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hi Viacheslav,

You just need to use the following properties:

iu.addParam("ButtonCheckAllImageFormat", "");
iu.addParam("ButtonUncheckAllImageFormat", "");

instead of:
iu.addParam("ButtonSelectAllImageFormat", "");
iu.addParam("ButtonDeselectAllImageFormat", "");
Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
fpo_dev_department  
#20 Posted : Monday, July 6, 2009 7:24:50 PM(UTC)
fpo_dev_department

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 6/15/2009(UTC)
Posts: 7

Tamila wrote:
Hi Viacheslav,

You just need to use the following properties:

iu.addParam("ButtonCheckAllImageFormat", "");
iu.addParam("ButtonUncheckAllImageFormat", "");

instead of:
iu.addParam("ButtonSelectAllImageFormat", "");
iu.addParam("ButtonDeselectAllImageFormat", "");


Thanks, but not instead. I use it together, because if I use instead of, style dissappear in IE.

Edited by user Monday, July 6, 2009 7:42:55 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Viacheslav Abramovich,
FPO team developer.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.