Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
aks  
#1 Posted : Thursday, October 28, 2004 1:54:00 PM(UTC)
aks

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/6/2004(UTC)
Posts: 36

Hello Fedor..

use 3.0.825.0 now..

At file list.. folder has many files >>> some times system down..

It appairs All Windows version..

I had tested 20, 50, 90, 150, 300, 500 Iamges, under 50 images Imageuploader has woks good. but over 90 images Imageupload did not work some times(not always).

each iamges is JPG file and size is 1~1.5MB.

please test it, and replay me.

Thank you.


Tested Server : Windows 2000 SVR, IIS5, 1GB RAM, Imageploader 3.0.825
Tested Client : Windows 98, 98SE, XP
MSIE 6.0 SP1, SP2(XP)
256MB RAM
Imageuploader 3.0.825(CAP Version)
Fedor  
#2 Posted : Friday, October 29, 2004 9:14:00 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,546

Thanks: 5 times
Was thanked: 58 time(s) in 57 post(s)
Hello,

What do you mean "some times system down"?

Is Image Uploader crashed or does it return error during upload?
Best regards,
Fedor Skvortsov
aks  
#3 Posted : Saturday, October 30, 2004 12:42:00 PM(UTC)
aks

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/6/2004(UTC)
Posts: 36

Hi Fedor..

It Means Imageupload and MSIE Crash down..

Thanks..
aks  
#4 Posted : Saturday, October 30, 2004 12:44:00 PM(UTC)
aks

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/6/2004(UTC)
Posts: 36

Hi Fedor..

It Means Crash down Imageupload and MSIE when Listing Thumbnail Images(Not upload processing)

It does not return any error code.

Thanks
Fedor  
#5 Posted : Saturday, October 30, 2004 1:15:00 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,546

Thanks: 5 times
Was thanked: 58 time(s) in 57 post(s)
Image Uploader had problems with some JPEG files. We have fixed it and update should be available in the begining of next week.
Best regards,
Fedor Skvortsov
aks  
#6 Posted : Saturday, October 30, 2004 3:04:00 PM(UTC)
aks

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/6/2004(UTC)
Posts: 36

Thanks Fedor
aks  
#7 Posted : Sunday, October 31, 2004 7:58:00 PM(UTC)
aks

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/6/2004(UTC)
Posts: 36

I think It's not problem of some JPEG files.

many file or subfolder listing, Imageuploader is very slow. when click mycomputer icon, Imageuploader takes about 15~20Seconds...

when I had tested 100 subfolder(not image files), Imageuploader takes 60~90Seconds and some time crash down.

and tested 150 Jpeg files, Imageuploader takes more than 200Seconds and some times crash down.

I'd tested thumbnail, detail, icons mode.... get same results(take times)

Tested cap file version is same.

Thanks.

---- Here is param of my source code -----------------
Code:
<param name="AdditionalFolderNavigator" value="ImageUploader1">
<param name="LicenseKey" value="7632-8368-2580-3755">
<param name="PaneBackgroundColor" value="#ffffff">
<param name="BackgroundColor" value="#ffffff">
<param name="PreviewThumbnailActiveColor" value="#f8b330">
<param name="PreviewThumbnailInactiveColor" value="#eeeeee">
<param name="FolderView" value="Thumbnails">
<param name="UploadView" value="Details">
<param name="Layout" value="TwoPanes">
<param name="TreePaneWidth" value="-1">
<param name="Padding" value="0">
<param name="ShowDebugWindow" value="False">
<param name="ShowButtons" value="True">
<param name="UploadSourceFile" value="True">
<param name="ShowSubfolders" value="True">
<param name="ShowContextMenu" value="False">
<param name="ShowStatusPane" value="True">
<param name="ShowDebugWindow" value="False">
<param name="CheckFilesByselectAllButton" Value="True">
<param name="EnableRotate" value="False">
<param name="ShowUploadCompleteMessage" value="False">
<param name="showdescriptions" value="False">
<param name="FileMask" value="*.jpg">

<param name="UploadThumbnail1FitMode" value="fit">
<param name="UploadThumbnail1Width" value="330">
<param name="UploadThumbnail1Height" value="330">
<param name="UploadThumbnail1JpegQuality" value="60">

<param name="UploadThumbnail2FitMode" value="fit">
<param name="UploadThumbnail2Width" value="90">
<param name="UploadThumbnail2Height" value="90">
<param name="UploadThumbnail2JpegQuality" value="60">

<param name="Action" value="uploadProcess.asp?parsedPath=<%=parsedPath%>">
<param name="CodePage" value="949">

Edited by user Monday, December 24, 2007 4:30:12 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Andrew  
#8 Posted : Monday, November 01, 2004 12:03:00 AM(UTC)
Andrew

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration
Joined: 8/2/2003(UTC)
Posts: 866

Thanks: 2 times
Was thanked: 26 time(s) in 26 post(s)
It works slow because you have SignatureFilter enabled (SignatureFilter param is a Images by default). It is quite slow operation, that's why you can improve speed by disabling it (and setting to "All").

But anyway, it should not crash. I will email you new cab file shortly, please try it and let me know if problem (with crash) still exists.
aks  
#9 Posted : Monday, November 01, 2004 9:05:00 AM(UTC)
aks

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/6/2004(UTC)
Posts: 36

Dear Andrew..

I had Inserted in my source code. but listing directory & images speed is same.(too slow)....

and new cab files are not arrived me(e-mail is arrived). you missed??

please re-send cab file ti me via e-mail.

Thank you.
Andrew  
#10 Posted : Monday, November 01, 2004 6:52:00 PM(UTC)
Andrew

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration
Joined: 8/2/2003(UTC)
Posts: 866

Thanks: 2 times
Was thanked: 26 time(s) in 26 post(s)
I had Inserted in my source code. but listing directory & images speed is same.(too slow)....

Try to insert



Also, please check the email.
aks  
#11 Posted : Monday, November 01, 2004 9:57:00 PM(UTC)
aks

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/6/2004(UTC)
Posts: 36

sorry Andrew...

system crash down had appared at windows 98, 98SE with msie... not Windows 2000 and XP .

Windows 2000/XP system is too slow but not crash down.

tomorrow test new cab file & param, report it

Thank you...
aks  
#12 Posted : Tuesday, November 02, 2004 8:25:00 AM(UTC)
aks

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 5/6/2004(UTC)
Posts: 36

Hi Andrew...

I'd test cab file version 0.872.. but 0.872 was suported NO param.. such as showdescriptions

and can't display sub folder and drives.

Thanks
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.