Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
daamsie  
#1 Posted : Wednesday, January 28, 2009 8:06:53 PM(UTC)
daamsie

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 1/11/2009(UTC)
Posts: 2

Hi there,

We've got Aurigma up and running our site Travellerspoint now and most browsers seem to be working. Except for Safari on a Mac (tested on one PC and it works). The java uploader loads up ok, but then when you select image and hit the submit button, it just doesn't do anything. Nothing starts loading, no error mesages, nothing. Like you didn't click. Just so I know, is the uploader working with Safari for others? I suspect it is some problem on our end, but I'd like to at least eliminate it as a bug on Aurigma's end.

We are using version 5.7.14.0 Dual. Safari bug has been reported on versions 3.1.1, 3.1.2 and 3.2.1

Would appreciate any guidance.
Tamila  
#2 Posted : Thursday, January 29, 2009 3:04:42 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hello,

Could you please send me the link to the page where you experience problem with Image Uploader also send me login information if nesessary. Personal information you can send me via PM.
Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
daamsie  
#3 Posted : Saturday, February 14, 2009 11:53:08 AM(UTC)
daamsie

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 1/11/2009(UTC)
Posts: 2

Hey, just wondering if there is an update on this. I sent through a DM with details to login a week or so ago.
Tamila  
#4 Posted : Sunday, February 15, 2009 2:06:53 PM(UTC)
Tamila

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 554

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hello,

I am sorry for long delay, we have some server problems.

I looked through your source code and I found that your .ca .jar and iuembed.js files are located on static.travellerspoint.com but you try to run applet on upload.travellerspoint.com. It is not correct over security policy.

To resolve this problem you should transfer your .cab, .jar, iuembed.js files on upload.travellerspoint.com.

Also in your code I found this line:
iu.javaAppletJarFileName = "http://static.travellerspoint.com/js/ImageUploader5.jar";

It is incorrect because this property should contain Jar file name only as follows:
iu.javaAppletJarFileName = "ImageUploader5.jar";

Please implement these corrections and try again.
Aurigma Support Team

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.