Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
dgdecal  
#1 Posted : Friday, January 2, 2009 12:42:44 AM(UTC)
dgdecal

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 1/2/2009(UTC)
Posts: 1

Been trying to get the Upload Photo tool to work on Ancestry.com using IE7 browser have not been successful, Seems to work with Firefox Browser.

In my Downloaded Progarams folder I have the status of unknown for the ActiveX and file version 0.0.0.1 although if you download the file from the website. Can't seem to update this file. In the Mangage Addons in IE7 I see the ImageUploader4.ocx is enabled.

But when you access the ancestry.com website and try to do an uploaded using the activex or Addon it doesn't seem to work.

Trying figure out with the status being unknown how do i get to show installed in the downloaded program files folder.

I tried the ImageUploader5.ocx with the Demo and it works great with IE7. Not sure what I need to do to get Ancestry.com Enhanced Upload tool to work which according the cab below is what they are using.

http://c.ancestry.com/tr...pload/ImageUploader4.cab

they are using

version]

signature="$CHICAGO$"

AdvancedINF=2.0

[Add.Code]

ImageUploader4.ocx=ImageUploader4.ocx

unicows.dll=unicows.dll

[ImageUploader4.ocx]

file-win32-x86=thiscab

clsid={6E5E167B-1566-4316-B27F-0DDAB3484CF7}

FileVersion=4,5,70,0

RegisterServer=yes

[unicows.dll]

file-win32-x86=thiscab

FileVersion=1,0,4018,0

DestDir=11

Edited by user Friday, January 2, 2009 12:49:20 AM(UTC)  | Reason: Not specified

dgdecal attached the following image(s):
Unknown Program File.JPG
Enabled.JPG
Ancestry  Upload Tool.JPG
Dmitry  
#2 Posted : Saturday, January 3, 2009 1:31:46 AM(UTC)
Dmitry

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 1,070

Thanks: 1 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
Hello,

Image Uploader ActiveX 4.5 installed on your site was disabled by Microsoft security update KB953839 due to security reasons. To solve this problem you need to download and install new safe version of Image Uploader. Please, read Andrew's post PRB: Image Uploader ActiveX does not load after security update KB953839 that will help you to update the upload component.

Edited by user Saturday, January 3, 2009 1:32:50 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Sincerely yours,

Dmitry Sevostyanov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.