Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
bloire  
#1 Posted : Tuesday, December 2, 2008 11:48:06 PM(UTC)
bloire

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 11/28/2008(UTC)
Posts: 4

Bug : freeze when upload 700 Mo with activeX on WINXP IE7 when I use this configuration with imageuploader v5.7

appletimageuploader.setUploadSourceFile('false');

appletimageuploader.setAllowRotate('true');

appletimageuploader.setAllowAutoRotate('true');

appletimageuploader.setUploadThumbnail1CopyExif('false');

appletimageuploader.setUploadThumbnail1CompressionMode('*.jpeg,*.jpg,*.tif,*.bmp,*.wbmp,*.png=Jpeg;*.*=SourceFile');

appletimageuploader.setUploadThumbnail1FitMode('Fit');

appletimageuploader.setUploadThumbnail1Width('1600');

appletimageuploader.setUploadThumbnail1Height('1600');

appletimageuploader.setUploadThumbnail1JpegQuality('75');

appletimageuploader.setUploadThumbnail1BackgroundColor('#ffffff');

I have no probleme with 700 Mo if I use only :

appletimageuploader.setUploadSourceFile('true');

Did you test upload big file with all configuration above in order to generate thumbnail when it's possible because with 700 Mo, windows CRASH !!!

Dmitry  
#2 Posted : Wednesday, December 3, 2008 2:44:36 PM(UTC)
Dmitry

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 1,070

Thanks: 1 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
Hello,

Thank you for your report.

Could you let me know what type of images (jpeg, tiff, etc.) you try to upload?

Sincerely yours,

Dmitry Sevostyanov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!

bloire  
#3 Posted : Wednesday, December 3, 2008 10:11:32 PM(UTC)
bloire

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 11/28/2008(UTC)
Posts: 4

jpeg

Upload just a big file *.avi about 700 Mo without image and you will reproduce the bug.

Dmitry  
#4 Posted : Thursday, December 4, 2008 5:41:57 PM(UTC)
Dmitry

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 1,070

Thanks: 1 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
Hello,

Thanks for your reply. I tried to upload 900mb Avi movie and it was uploaded without any problem.

  • Could you try to upload a ZIP file and let me know whether the problem still persists?

  • I see you use ImageUploader JavaScript object to set up settings instead of ImageUploaderWriter. It means that you perform it in some event handler. Could you provide me with a full script used to embed Image Uploader?

  • Could you provide me with the link to your page in order to test it in life?

If you do not want to post this information here in public forum, you may send it via PM or case.

Edited by user Thursday, December 4, 2008 5:42:57 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Sincerely yours,

Dmitry Sevostyanov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!

bloire  
#5 Posted : Friday, December 5, 2008 1:43:02 AM(UTC)
bloire

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 11/28/2008(UTC)
Posts: 4

I reply on PM

The freeze happens immediately after click send button.

and progress bar don't progress !!!!!

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.