Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Haiko  
#1 Posted : Tuesday, August 12, 2008 9:49:18 PM(UTC)
Haiko

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 8/12/2008(UTC)
Posts: 1

After 'microsoft update' installed Internet Explorer 7 update (KB953838)

http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms08-045.mspx

The image uploader ActiveX object didn't load anymore. Instead there was just some text telling me to refresh the page en re-install the ActiveX component.

After trying that, and manually removing the ActiveX, and reinstalling it. It still didn't work. Tried the on-line demo on your website; Didn't work

So, I removed the only IE7 update that was installed today, and it worked again!

You can easily remove the update through a batch file:

C:\WINDOWS\$NtUninstallKB950974$\spuninst\spuninst.exe \quiet

No user input required, en the pc reboots after removal. Off course this is no long term cure. Because tomorrow it will install itself again.

Brick wall

Haiko

Edited by user Tuesday, August 12, 2008 9:57:04 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Dmitry  
#2 Posted : Wednesday, August 13, 2008 1:20:02 PM(UTC)
Dmitry

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 1,070

Thanks: 1 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
Hello,

You need to update Image Uploader on your site to the latest version. You can read the detailed information about it in our blog: Killbit has been released at last .

Sincerely yours,

Dmitry Sevostyanov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.