Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Yuval  
#1 Posted : Tuesday, July 15, 2008 6:11:27 AM(UTC)
Yuval

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/15/2008(UTC)
Posts: 16

I have a IE7 user with no Java installed. The uploader is trying to install ActiveX instead of Java. Is it something in our configuration? is it an Aurigma bug? Our license is Java only.

Any help would be great.

Thanks,
Yuval
Fedor  
#2 Posted : Tuesday, July 15, 2008 7:19:16 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,567

Thanks: 5 times
Was thanked: 64 time(s) in 63 post(s)
Have you added in your embedding script:

Code:
iu.activeXControlEnabled = true;
Best regards,
Fedor Skvortsov
Yuval  
#3 Posted : Tuesday, July 15, 2008 7:23:21 AM(UTC)
Yuval

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/15/2008(UTC)
Posts: 16

Fedor,
Thanks for the fast response. Does it need to be true or false? Note that we have a Java-only license.
Yuval
Fedor  
#4 Posted : Tuesday, July 15, 2008 7:47:34 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,567

Thanks: 5 times
Was thanked: 64 time(s) in 63 post(s)
Yuval wrote:
Fedor,
Thanks for the fast response. Does it need to be true or false? Note that we have a Java-only license.
Yuval


I am sorry, it should be false. In this case the code for Java applet not for ActiveX control will be generated in IE.
Best regards,
Fedor Skvortsov
Yuval  
#5 Posted : Tuesday, July 15, 2008 10:08:23 AM(UTC)
Yuval

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/15/2008(UTC)
Posts: 16

Yes, we do have this line. Anything else to check?
Fedor  
#6 Posted : Tuesday, July 15, 2008 1:01:13 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,567

Thanks: 5 times
Was thanked: 64 time(s) in 63 post(s)
Could you post the URL of your page or its entire code?
Best regards,
Fedor Skvortsov
Yuval  
#7 Posted : Wednesday, July 16, 2008 3:16:38 AM(UTC)
Yuval

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/15/2008(UTC)
Posts: 16

OK we solved the user's problem:

1) The user got the message "Click here to install the following ActiveX Control: jinstall-1_4-windows-1586". The ActiveX message confused me but the installation was actually for Java.

2) The other confusing thing was that the upload did not work in spite of the fact that there was probably some Java installation on the computer. The Install did not work until we selected the "remove" option first.

Thanks,
Yuval
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.