Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
joshbates  
#1 Posted : Monday, May 26, 2008 8:45:01 AM(UTC)
joshbates

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 5/5/2008(UTC)
Posts: 1

Hi, when using the PhotoEditor I have a simple page where an image can be edited and all I am showing are the cropping controls. In firefox it works fine, but in IE7 the controls appear for 2 seconds then disappear, though the image being edited doesn't. Are there any known problems for this or workarounds?

Thanks,
Ollie
Sergey Peshekhonov  
#2 Posted : Monday, May 26, 2008 1:32:06 PM(UTC)
Sergey Peshekhonov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 6/5/2007(UTC)
Posts: 57

Hello, Ollie.

Unfortunately we can't reproduce your problem. We just take PhotoEditorSample and using EffectList.xml disable all effects except crop. This way IE7 shows all without any problems. Could you describe more detailed how do you get your error? You also can create support case and send us example which reproduces this problem. Or if you have this problem page online you may send us link to it.
Sincerely yours,
Sergey Peshekhonov.

Aurigma Technical Support Team.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.