Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
dquick@tgn.com  
#1 Posted : Wednesday, April 9, 2008 2:19:36 AM(UTC)
dquick@tgn.com

Rank: Newbie

Groups:
Joined: 3/4/2008(UTC)
Posts: 7

We have a case where a button calling AddFiles is resulting in a Firefox hang (or at least a really long delay). I've seen this reported before but it has been a hard one to track down ... though it is reproing pretty consistently on our site. Is there a set of debug information I can provide so this problem can be addressed? Has anyone successfully worked around it?
Fedor  
#2 Posted : Saturday, April 12, 2008 3:44:48 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,567

Thanks: 5 times
Was thanked: 64 time(s) in 63 post(s)
I am sorry for delay. Please send us the URL to your site. Also please let us know the version of FireFox you use.

P.S. If you don't to publish the url of your site here please PM or submit case. Please refer this post in your message. Thank you for your cooperation.

Edited by user Thursday, May 22, 2008 2:47:09 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,

Fedor Skvortsov

dquick@tgn.com  
#3 Posted : Monday, April 14, 2008 12:54:27 AM(UTC)
dquick@tgn.com

Rank: Newbie

Groups:
Joined: 3/4/2008(UTC)
Posts: 7

The site is www.myfamily.com. The problem is occurring when trying to upload photos using Windows Firefox 1.5. Bonus points to you if you can tell me why drag/drop won't trigger a file count change on Mac Firefox on the same upload page.

Thanks Fedor.

Cliff

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.