Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
ericwinchell  
#1 Posted : Thursday, April 3, 2008 5:05:33 AM(UTC)
ericwinchell

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 4/2/2008(UTC)
Posts: 2

Hi guys, I'm using the Java version 5.1.1.0. Something is preventing the preview thumbnails from loading. Also, after selecting one of these and uploading, the little photo icon is all that gets uploaded.

Any ideas what is causing this?

The demo on aurigma.com works fine. That version is 5.0.45.

Edited by user Thursday, April 3, 2008 8:59:40 PM(UTC)  | Reason: Not specified

ericwinchell attached the following image(s):
ScreenHunter_02 Apr. 03 15.03.gif
ericwinchell  
#2 Posted : Thursday, April 3, 2008 11:48:53 PM(UTC)
ericwinchell

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 4/2/2008(UTC)
Posts: 2

I still don't know what the problem was but I upgraded to 5.1.10, cleared the browser cache, and it works.
Alex Makhov  
#3 Posted : Friday, April 4, 2008 1:44:52 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello Eric,

We have made some changes in 5.1.10.0 to avoid the problems with colors in the result thumbnails. Also we have fixed a bug with wrong EXIF data. May be this last fix was the problem resolution.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.