Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
eg_hch  
#1 Posted : Sunday, March 30, 2008 5:36:32 PM(UTC)
eg_hch

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/13/2006(UTC)
Posts: 22

When I have upgraded my Image Uploader from 4.0.47.0 to 4.7
I have a big problem

We mount network drive, and upload the images from the folders inside
When we browse into the folder which contains the images (usually we have 500 images in 1 folder)
The preview thumbnail generation in the pane will start, but it is extremely slow
It just like the I.E. hang, but the image uploader is displaying the images slowly

So, we try to remove the 4.7 and go back to 4.0 version
but we find that, once the machine has upgraded, we cannot install 4.0 again in the I.E., it will always show a message:
"Image Uploader ActiveX control is necessary to upload your files quickly and easily. You will be able to select multiple images in user-friendly interface instead of clumsy input fields with Browse button. Installation will take up to few minutes, please be patient. To install Image Uploader, please reload page and select "Yes" button when you will see control installation dialog."

We dont know what we can do, but we need to upload a lot of images every day.
If it is difficult to identify the problem, can you suggest some short term solutions quickly? E.g. maybe a stand alone installer of 4.0.47 version, so that I can bypass the I.E to install it .
Eugene Kosmin  
#2 Posted : Sunday, March 30, 2008 9:16:21 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 439

Was thanked: 22 time(s) in 22 post(s)
Hello,

We reproduced this issue, the fix will available in the next release.

If you need this update urgently, please submit case and we will send you the fixed version shortly.

Edited by user Thursday, May 22, 2008 1:49:58 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
Maxx  
#3 Posted : Monday, March 31, 2008 4:55:00 PM(UTC)
Maxx

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/19/2006(UTC)
Posts: 3

Hi,

Do you mean that we can't fall back to the previous version after upgrade to 4.7?
Alex Makhov  
#4 Posted : Monday, March 31, 2008 6:05:26 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

Image Uploader 4.x before 4.7 had a serious security bug that's why we have created Image Uploader 4.7 which is available to be downloaded only because of security fix.

Image Uploader 4.7 has a killbit list of the CLSIDs which cannot be used any more due to security reasons. You can read about this problem in the following blog posts:
Image Uploader is reborn - better security and new CLSIDs;
Official security bulletin.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
eg_hch  
#5 Posted : Monday, March 31, 2008 7:24:33 PM(UTC)
eg_hch

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/13/2006(UTC)
Posts: 22

I have got the update from the email, and the speed problem of the browse folder is fixed, thank you

But then, my users complain for another problem
When they browsed into a folder, then click the "add all" button
The upload pane (we use 3 pane mode) will show a "loading files" message and the IE freeze for about 10 seconds (for 500 photos inside), while the old 4.0 version nearly does not take any time
I have also tried, and I think they are correct
So, I want to ask if it is a bug and would be fixed in the coming release?
Eugene Kosmin  
#6 Posted : Wednesday, April 2, 2008 12:33:59 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 439

Was thanked: 22 time(s) in 22 post(s)
We reproduced the behavior you described above. I’ve added this information to our bug tracking system.

This issue will be fixed in future releases.
Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
eg_hch  
#7 Posted : Tuesday, April 8, 2008 3:29:25 PM(UTC)
eg_hch

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/13/2006(UTC)
Posts: 22

I saw that the microsoft active killbits update was released this morning
I want to know, is it the cab file that I've got before is the latest release version of ImageUpload 4.7?

Also, where can I download a stand alone installer of it?
I have nearly 500 pc to deploy, and most of user dont have the admin right on their machine
it is quite difficult to install it one by one
Eugene Kosmin  
#8 Posted : Tuesday, April 8, 2008 9:52:20 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 439

Was thanked: 22 time(s) in 22 post(s)
Hello,

You can read about getting version number in Revealing Image Uploader Version Number article.

As for installation, you can configure Automatic Update as described in Updating Image Uploader on the Client Side.

ImageUploader 4.7 is available for downloading in Legacy Download section.

Edited by user Monday, October 27, 2008 11:48:21 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
eg_hch  
#9 Posted : Wednesday, April 9, 2008 12:59:03 PM(UTC)
eg_hch

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/13/2006(UTC)
Posts: 22

Eugene,

What I mean is, I've got a 4.7.5.0 cab file from you, which fixed a bug I found on 4.7.0.0 that I mentioned above in this thread
My question is, is it the latest? and can I get a stand alone installer of it

Automatic Update does not work while user dont have write permission in windows directory
But we have our own method to deploy and execute the installer, that's why I ask for it

Edited by user Thursday, May 22, 2008 1:57:35 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Eugene Kosmin  
#10 Posted : Friday, April 11, 2008 1:41:21 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 439

Was thanked: 22 time(s) in 22 post(s)
Sorry for the long delay.

Yes, IU 4.7.5 is the latest, but it wasn’t published yet.

We sent you standalone installer for IU 4.7.5 to the same e-mail as the last time. Please let me know if there will be any problems.
Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
dafo  
#11 Posted : Tuesday, August 19, 2008 3:51:08 AM(UTC)
dafo

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 8/19/2008(UTC)
Posts: 1

Eugene Kosmin wrote:
Sorry for the long delay.

Yes, IU 4.7.5 is the latest, but it wasn’t published yet.

We sent you standalone installer for IU 4.7.5 to the same e-mail as the last time. Please let me know if there will be any problems.

Please I also need the standalone version 4.7 can you send me to my email too or a lik where to download it
Fedor  
#12 Posted : Tuesday, August 19, 2008 5:45:50 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,556

Thanks: 5 times
Was thanked: 62 time(s) in 61 post(s)
Please see legacy versions download page:

http://www.aurigma.com/Products...der/LegacyDownloads.aspx

You need

Image Uploader 4.7 Standalone Installer (for manual installation)

Edited by user Tuesday, August 19, 2008 5:46:37 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Fedor Skvortsov
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.