Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Mohan  
#1 Posted : Monday, March 24, 2008 8:40:27 PM(UTC)
Mohan

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 3/3/2008(UTC)
Posts: 9

I have loaded version 5.1 of Aurigma Image Uploader, I am using ASP.NET 3.5 platform, when i execute it in IE 7 it works fine, but when i run it in Firefox it uploads negative image and dont display in further page

Here are two diff images...first one is original and second is the one i got after upload in a negative form.

Here is my code

//Configure thumbnail settings.

iu.addParam("UploadThumbnail1FitMode", "Fit");

iu.addParam("UploadThumbnail1Width", "200");

iu.addParam("UploadThumbnail1Height", "200");

iu.addParam("UploadThumbnail1JpegQuality", "60");

Edited by user Monday, March 24, 2008 8:45:26 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Mohan attached the following image(s):
gurumadhavan.jpg
UploadedImageScreen.JPG
Alex Makhov  
#2 Posted : Monday, March 24, 2008 9:03:17 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

We have fixed this bug in Image Uploader 5.1.1.0 which is available to be downloaded form our site. Please, download it and check if the problem is still there.

Sincerely yours,

Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!

Mohan  
#3 Posted : Monday, March 24, 2008 9:36:46 PM(UTC)
Mohan

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 3/3/2008(UTC)
Posts: 9

Yes Sir, I have downloaded the same files from below link

http://www.aurigma.com/P...eUploader/FreeTrial.aspx

Actly I am facing this problem in Firefox only not in IE7, I am not getting why this is happening..

You told here that you have fixed this bug in Image Uploader 5.1.1.0. would you please tell me why this is happening?...Please it is urgent for me, i have to solve this prob by today only...Thanx

Alex Makhov  
#4 Posted : Wednesday, March 26, 2008 8:10:21 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello Mohan,

There was a problem with color management. The image has not been converted for JPEG compression as it should be thus only images in exactly needed format were saved correctly. We have fixed this problem in Image Uploader 5.1.1.0 so please, get it.

Sincerely yours,

Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.